torsdag 26 maj 2011

Bildbevis på loppisfynden

En gammal våg, två små rökfärgade vaser och en salladsskål i samma färg, fyra dessertskålar på fot och ett påslakan som ska fungera som sommarens bästa picknick-filt. Man kan välja själv vilken sida man vill ha uppåt beroende på om man är på prickigt eller paisley-mönstrat humör.
Allt till det facila priset av 130 riksdaler. Måste firas med pannkakor och färsk ananas tror jag.

4 kommentarer:

 1. HAHA, jag hade den där lilla söta vasen till höger i min korg på Sopstationen förra veckan. MÅSTE vara den! suktade egentligen efter en mycket begärlig pall för trettio riksdaler, men hade inga cash (mycket orutinerat, men det var ett spontanbesök när jag hade vägarna förbi och HATA detta kontantlösa samhälle där man går omkring utan en spänn på sig!) och den där vasen kostade väl typ 2 kr (eller 5?) och jag lyckades inte hetshitta fler söta saker på tio minuter så jag kunde dra kortet... pallen högg en lycklig sate typ en sekund efter att jag satt ned den. kul att se att någon såg den lilla vasens storhet också, söt som socker är den!

  SvaraRadera
 2. Nej, är det sant, herregud så stört! Om du sätter in 2.50 på mitt konto så kan vi ha delad vårdnad?

  SvaraRadera
 3. Jag vill med loppa runt med dej!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Men va faaan, jag gjorde mig nyss av med ett likadant påslakan (passade inte sängen) Tänkte inte på picknick filt, men men, har ju en med döskallar på istället :)

  SvaraRadera