söndag 22 maj 2011

HA HA HA!

Om ni inte redan varit inne hos Cinderalley och klickat på länken till det här så GÖR DET NU! Söndagens roligaste läsning. Roligt både för oss med många tatueringar, och för er utan.

Hur många arga mail har Sten redan hunnit skriva till Tatueringsutskottet och Sveriges Lasernämnd för Missnöjda Tatuerade och beklagat sig över deras ständiga utgifter, vilka otatuerade och vackra människor (som Sten själv) måste betala för? 

1 kommentar:

  1. Om något helt, helt annat: av en slump hittade jag ett klipp med dig. Eller ja, slump och slump: det var ett högst medvetet försök att hitta sätt att sysselsätta mig så jag slapp skriva tenta-text. Hursom. Jag hamnade, slump eller ej, på den sida där man ser när du läser ur i din dagbok.

    Jisses. Du är ju alldeles fenomenalt fantastisk! Och klok och rolig och varm och modig och.. ja, tamejtusan tok-bra på en hel massa sätt! När du läser i din dagbok kommer en våg av jamenjagvarocksåsån-känslor tillsammans med åhvilkenroligochskönbrudduvar-tankar.

    Fick en sådan akut det-här-måste-sägas-till-dig-känsla. Så, nu är det gjort. Och till sist: jag är övertygad om att den sköna tjejen som skrev texterna är en lika skön brud nu och det är faktiskt väldigt fint att ibland, trots att jag inte känner dig, få gå in här och ta del av den braigheten.

    Hej. Och tacktack!

    SvaraRadera