måndag 23 maj 2011

Majsan ♥ Hemnet

Husdrömmen lever vidare, nu vill vi köpa det här.
Nej, vad säger ni? Man kanske bara skulle knata till banken och be om ett lånelöfte och göra verklighet av sina drömmar istället för att sitta här och drägla?
Ni som har hus, är det jobbigt eller?

7 kommentarer:

 1. Ja, det tycker jag ni gör rätt i, slå till vettja! Hus, det beror vad man gör det till men det kräver ju alltid lite i underhåll men i övrigt är det helt underbart och värt den lilla tid som man måste lägga på det!

  SvaraRadera
 2. å så fint, kör! jag bor i ett typ underhållsfritt radhus så jag kan tyvärr inte komma med så mycket goda råd. men fint va're! :)

  SvaraRadera
 3. Det är mycket jobb med hus, det ska man ju inget annat säga. Men det är värt varenda svordom och varenda krona man lägger på det.

  SvaraRadera
 4. Ja det är mycket jobb. Jäkligt mycket jobb om man köper ett hus som man vill fixa till, även om det 'bara' ska målas lite här o där o läggas lite nya golv o fixas till något bad eller kök.. Jag har sagt det förr o säger det igen, det blir dubbelt så dyrt och tar tre gånger så lång tid som man räknat med. Alltid något nytt som dyker upp och måste åtgärdas.
  Men är det värt det? LÄTT!

  SvaraRadera
 5. Min första tanke var; GÖÖÖR! För jag tycker själv att det är så otroligt underbart att bo i hus. Men sen tror jag att det finns lägenhetsmänskor och husmänskor. Som behöver olika saker för att må bra. Lite fix och pill och skottning och grunddränering och sådant är det ju med hus. Men åh så härligt!

  SvaraRadera
 6. Prinsessan Idahomåndag, maj 23, 2011

  Just do it Gamfarm!!
  Det ser ju inte ut som om ngt behövs göras i det huset - slå till! :)


  Om man köper ett hus -som vi gjorde- från 1929 så finns det en hel del att göra. Böt fönster & fasad i höstas. Nästa vecka ska takfoten förlängas, då ska vi även måla huset, börja bygga altan. I källaren finns inget golv (vi har bytt alla avlopp/vattenrör), det blir nästa projekt! Har i stort sett blåst ut hela huset och rustat allt sedan vi köpte huset 2005. Bytt all el osv. osv.

  Visst är det slitsamt men samtidigt är det såå värt det!

  Så klart ni ska bli med hus! ..Fler tigerkorvar får plats:)

  Lycka till! Pussar

  SvaraRadera
 7. Håller med de andra. Det är klart värt det. Dessutom var det ett riktigt fränt hus ni hittat. :)

  SvaraRadera