fredag 27 maj 2011

R to the E to the SPECT.

Allstå, Ryan Air, hur kan man inte älska det flygbolaget? Alla bara HJÄLP ASKAN KOMMER OCH TAR OSS STÄNG FLYGPLATSERNA, men Ryan Air bara:

Nej. Vi tror inte på askan.

Fattar ni? Ryan Air TROR inte på askan. Flygplatser töms, krisgrupper tillsätts, resenärer missar sina flighter och gråter ut i nyheterna över den förbannade lilla vulkanön som åter igen förstör deras semester. Och vad gör Ryan Air? Jo, dom tar fanimig ett plan och kör rakt igenom hela den avstängda flygszoonen, BRRRRRM bara, rätt igenom askmolnen. Sen landar dom, räcker lång näsa åt hela världen och bara: Vad var det vi sa? Ingen aska.

R E S P E K T.

1 kommentar:

  1. tyvärr mirijam, så är ryan air dumma i huvet på alla sätt och vis. mkt med flygning är så jävla vagt, så är det tyvärr. man kan flyga genom ett askmoln utan att nåt händer, men det kan lika gärna sluta i döda motorer, och när nånting tyvärr händer i luften så är det ju lite mer detrimentalt än när man sitter på en buss vars motorer dör. ryan scare bryr sig inte om säkerhet utan bara om pengar och det är enda anledningen till att dom vill fortsätta flyga trots risken. aska i motorerna=sjukt jobbigt läge. puss!

    SvaraRadera