onsdag 25 maj 2011

Statusuppdatering:

Lider i dag av den extremt dåliga kombinationen jättetrött och rastlös. Skulle kunna tänka mig att åka på loppis, shit vad jag är sugen på att göra lite roliga fynd. Dessutom har vi slagit sönder typ alla glas så det är faktiskt lite av en nödvändighet att shoppa nytt. Eller ja, gammalt, beroende på hur man ser det.

Och ett hus. Ett hus vill jag också ha.

6 kommentarer:

 1. Sådär känner jag hur ofta som helst. Och loppis är hur kul som helst. Har du något tips på någon sån där smultronloppis? En sån fylld av fynd.

  SvaraRadera
 2. Nej ingen aning faktiskt. Måste göra lite research känner jag.

  SvaraRadera
 3. Det är loppis i Öja på lördag mellan 10-12, där kan man ibland göra fynd. Dom har en riktigt stor loppis också, någon gång längre fram i sommar. Hittar man inget kul, kan jag tipsa om att köra vidare och fika någonstans, antingen till Olof Viktors eller åt andra hållet och fika på Cafe Annorlunda och göra det till en heldag på österlen.

  har ett annat tips också, men det vet du säkert redan, malmöbo och allt, men om man som jag älskar böcker, finns den bästa boklådan hos myrorna på ystadvägen och om man gillar stuff och kläder är det till emmaus björkå man ska dra sig (den som ligger vid öob, lantmannagatan).

  kanske helt värdelösa tips, men ändå.

  SvaraRadera
 4. Ja vad roligt!

  Alltså, den där Olof Viktors-stippen har man ju redan funderat på en miljon gånger, svårt att få tummen ur tydligen... Gillar båda second hand-ställena du tipsade om, är där för sällan bara men ska fasen dra dit en sväng imorgon! Tack för tipsen/påminnelsen, hojta till när du vet när den där storloppisen är!

  SvaraRadera
 5. enligt deras hemsida är den stora sommarloppisen den 19 juni på björkavallen 10.30, vägbeskrivning; (http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=Bj%f6rkvallsv%e4gen+79%2c+27198++Ystad)
  och sen har dom rea loppis i johans lada tisdagen den 26 juli klockan 18.00.

  jag glömmer alltid bort när dom har loppis, trots att jag älskar att gå dit. det hade ju varit bra om man i alla fall kan komma ihåg kuliga saker :-), men icke.

  SvaraRadera
 6. COOLT! Känner att jag måste uppdatera min kalender med sånt så man inte glömmer!

  SvaraRadera