måndag 13 juni 2011

Svar på frågorna #1

CINDERALLEY sa..
Jamen okej, i så fall vill jag veta vad det där steget mot drömlivet är som du hintade om i tidigare inlägg? He he. Kom igen rå. 
Bra försök. Men tyvärr verkade just den dagen hamna under "om någonting verkar för bra för att vara sant så är det säkert det". Jag återkommer.

TuvaMinnaLinn Vintage (a love story) sa...
Vad skrattar du åt?
Jag skrattar åt så himla mycket, men jag ÄLSKAR brittisk humor, kan typ fortfarande dö åt Fawlty Towers och allt som innefattar Monty Python. Tyckte tyvärr att John Cleese verkade vara en riktig idiot när han var gäst på Robins förra året, men jag försöker glömma att den kvällen ägt rum. Är också en sucker för riktigt bra stand up, helst av det bittra Magnus Betnér-slaget. Min humor är också lite sån, lite typ... elak, att jag gärna skämtar på andras bekostnad. Alltid på ett (enligt mig) kärleksfullt sätt, men det kan bli aspinsamt om jag gör det mot någon som inte kan ta det.
Och vad gör dig riktigt förbannad?
Jag blir förbannad av sjukt mycket också. Vardagsgrejer som att någon köper en glass och sen slänger pappret på gatan kan få mig att bli helt galen, så galen att jag inte ens kan säga till eftersom jag riskerar att slå personen i fråga på käften. Helt normalt. Maktmissbruk kan också få mig att gå i taket, och självklara orättvisor, som att personal får gå om det ska sparas, medan cheferna har feta fallskärmsavtal.

Ida
När kommer det post till mig? Om ifall kanske jag uppdaterar dej med lite ny konst...
Jag skrev till dig på fejjan om adressen, svara så kommer det snart ett somrigt paket!

Indiana
Har du någon speciell tatuerare som du alltid går till? Vet du någon bra här runt Malmö du kan tipsa om?
Nej, jag blandar. Killarna på Hjärtat av guld är jätteduktiga, Tommy Lompad på Tattoo Shop har gjort min fantastiska barndomssleeve. Stina på Eyescreamtattoo i Ystad är grym men har bara bokningsdagar två gånger om året varav den ena var förra veckan.

Tilda
Okej då. Jag är ny så det blir kanske en del knasiga frågor.
Om du bara fick behålla ett fritidsintresse, vilket skulle det vara och varför? 
Jag vet inte. Jag har lagt ner både fallskärmshoppningen och roller derbyn för tillfället. Jag ska ju ta mc-kort nu, det ska bli roligt, men det gills ju inte eftersom jag inte ens börjat tycker jag. Löpningen får jag säga då, fast det låter lite tradigt. Jag säger: blogga och dricka öl.

Skulle du kunna tatuera in Alfies namn och porträtt?
Jag inte bara kan, jag har/ska. Hans konturer är klara, ska bara fylla dom med något skojigt också. Jag tänker typ sugar skull. Och namnet kommer. Jag hade dock inte kunnat göra ett äkta porträtt, för hade det blivit det minsta fel så hade det ju varit en helt annan hund och det hade bara varit konstigt.

Kan du sy?
Nej. Men jag har en sprojlans ny symaskin och tänker ungefär varje dag att jag borde börja använda den.

Topp 3 stand up-komiker. Rangordning frivillig. 
Jag tar tre svenska: Mia Skäringer (kan man la räkna in där va?), Magnus Betnér och Özz Nûjen.

Och jag vill också veta vad steget mot drömlivet innebär =)
Men sluta tjöta.

En knasig bonusfråga: din inställning till tribal-tatueringar. Kan gissa på ett ungefär men vill höra din åsikt ändå.
Totalt opersonliga, de betyder ingenting och helsvart är skittråkigt. Kort sagt: jag tycker att tribaltatueringar är asfult. Och tyvärr har jag flera stycken själv. Jag skaffade nämligen mina första av den extremt omogna anledningen "jag vill ha en tatuering", vilket är den absolut sämsta anledningen att betala dyra pengar för att bli märkt för livet. Det är mycket värre att som 18-åring gå in på East Street tattoo och be om en tribal runt fotleden än att en vecka innan sin 30-årsdag tatuera in en fet rosa My Little Pony över hela överarmen. Man känner sig själv lite bättre nu och det går inte en dag utan att jag känner tacksamhet över att jag var så fattig när jag var ung.
Om jag ångrar mig? Nej. Gjort är gjort.

1 kommentar:

  1. JAAA, vad fint det kommer att bli med en Alfie på Majsan!

    SvaraRadera