söndag 31 juli 2011

Drömmen om en egen maskin

Enda lediga tvättiden innan Norrland var klockan noll sju noll noll i dag. Uuuuhh. EN SÖNDAG! Och fem trappor utan hiss, funderar på allvar på att slänga ut badkaret och skaffa duschhörna + tvättmaskin istället. Det kan väl  inte vara så jävla dyrt?
Om vi leker med tanken på att köpa en tvättmaskin, vad ska man tänka på då?

6 kommentarer:

 1. Till ett litet badrum kan man köpa en "halv" maskin. Kolla med Dr. Melander, de köpte en sån har jag för mig.

  SvaraRadera
 2. Njae, vi har nog plats för en vanlig så då är det väl lika bra att ta en sån? Eller? Tänker att de lite mindre kanske inte är lika prisvärda?

  SvaraRadera
 3. Köp en hel. Bästa jag provat: Electrolux med inbyggd torktumlare. Vi hängde ändå oftast alla kläder på tork men tumlade underkläder och andra mindre plagg. Så himla smart uppfinning. Skulle ej "klara oss" utan maskin ens innan vi fick barn.

  SvaraRadera
 4. kolla mediamarkt de har superrea!
  Ta en vanlig! helst med inbygd tumlare. Det drömmer jag om.. frågan är ovilket som ger mest vid försäljning.. har samma funderingar som du.

  SvaraRadera
 5. en vanlig, med eco-program, vattensnål och snäll mot naturen.

  /miljötönt.

  SvaraRadera
 6. Ska du ha den i lägenheten så kolla dB så att du inte tar en billig som väsnas som bara den. Sen säger de som kan sånt att man helst ska ha en tvätt och en separat tumlare, för att de integrerade lättare går sönder och inte är lika bra.

  SvaraRadera