tisdag 26 juli 2011

Ni som kan och vet allt:

Om vi låtsas att det blivit höst och man känner för att dra till solen en sväng, är Cypern att rekommendera då? Vi vill sola, shoppa, bada och dricka fruktiga drinkar utan att bli ruinerade och tvungna att sitta på ett flyg i 26 timmar. Vi tänker charter och mitten av november typ. Stället på bilden ser ju trevligt ut. Om man med trevligt menar paradiset.
Låter det som en bra plan? Om inte, vad skulle passa bättre än Cypern?

6 kommentarer:

 1. Jag ser ju på rubben att du egentligen menar mig, men eftersom jag inte kan så mycket om just solsemestrar så kan jag inte svar. Sorry.

  SvaraRadera
 2. Hohohoho, väntar spänt in svaren för att kopiera rakt av! Vi har SAMMA TANKE: November eller februari (tristaste månaderna, huh?) och max 7 dagar (inte slösa massa tid på flyg..) och ah, billigt. Ehehehe.

  SvaraRadera
 3. Jag tog hjälp av min vän Google:

  Januari-Februari
  Max.temp: 17,4 °C. Min.temp: 8,3 °C. Antal dagar med regn: 10,3.
  Antal soltimmar per dag: 6,6. Vatten temp: 16,8 °C

  November-December.
  Max.temp: 21,3 °C. Min.temp: 11,7 °C. Antal dagar med regn: 8,7
  Antal soltimmar per dag: 6,5. Vatten temp: 19,3 °C


  Jag är alltid rädd för att man lägger en massa pengar på en resa som kommer bli för kall, så jag skulle välja Kanarieöarna.

  SvaraRadera
 4. Kanarierna röstar jag också på :-) Trevligt ställe där man kan klättra i berg om man tröttnar på stranden.

  SvaraRadera
 5. Var i Malaga över nyår...
  25grader, sol. Hösten lär vara varmare där och det är mycket billigt att leva där och är man ute i god tid så kan man kamma hem löjligt billiga biljetter. Vi åkte två för 2100kr, 2 veckor.

  SvaraRadera
 6. Jag har varit på Cypern en gång, över jul och nyår. Då hade vi minst 20 grader varmt varje dag i två veckor! Kvällstemperaturerna var helt klart behagliga. Havsbad var kallt, men poolen var uppvärmd så på det stora hela - fab.

  SvaraRadera