söndag 14 augusti 2011

Plötsligt händer det!

Jag är segast i världen med vissa saker. Som köket till exempel, det tog ganska exakt tre år att få tummen ur och hitta en snubbe som kunde måla om stommarna och luckorna. Och jag tänkte "åh vad det ser risigt ut, åh vad fint det hade blivit om man fixade det", varje dag i tre år utan att verkligen fixa det. Men så i april så blev det äntligen gjort(och ni minns ju vilken skillnad det blev!).

 

Och i förra veckan, det vill säga FYRA MÅNADER SENARE, lyckades vi äntligen göra slag i saken och montera dit nya knoppar. Och vi var helt exalterade och bara "wow vilken grej att slippa böja sig ner och bryta av naglarna varje gång man ska öppna ett skåp!" Helt normalt.
Nu ska det bara läggas rutigt golv, bytas blandare, sättas nya spottar under överskåpen och fixas lite nya el. Och just det, jag har fortfarande tre stolar att måla och klä om, det hände visst inget mer efter att jag fixade bordet i september förra året. Herregud, vad är det för fel på mig?

I alla fall, det jag e g e n t l i g e n skulle komma fram till var att I DAG SKA VI SÄTTA UPP SÄNGLAMPOR! Man kommer alltså kunna ligga i sängen och läsa! På rygg! Utan att bli bländad av taklampan! Återkommer med den rafflande fortsättningen.

3 kommentarer:

  1. Jag är lika seg när det gäller att få sånt där gjort, man när jag väl får tummen ur den där röven blir jag alltid så nöjd och glad!

    SvaraRadera
  2. Finfina knoppar. Blev det dyrt?

    SvaraRadera
  3. Ha ha, ja vad ska man säga. Oss tog det ett år innan vi monterade upp taklampor. Och det är endast tack vare mina preggo-hormoner ;)

    SvaraRadera