torsdag 11 augusti 2011

Stackers lelle klodjuret

Det här med tillagning av kräftor, är det något vi skulle kunna prata om? Hur kan alla tycka att det är okej, det borde väl ändå ses som djurplågeri av allra högsta grad?
Herregud, slänga ner levande varelser i en kastrull med hundragradigt vatten och sen under glada former ta på sig en skojig hatt och äta dom.
Konstigt det där. Skaldjur är okej att koka levande, men när man gör det med hundvalpar så blir det genast ett jävla liv.

5 kommentarer:

 1. Ännu värre med humrar, där man ibland måste göra det själv. Kräftor kan man ju i alla fall köpa färdigmördade.

  Men annars tycker jag vi kan börja med en ny högtid, vi kokar hundvalpar och kattungar levande och suger på deras magar i fåniga hattar... mars är ju en rätt tradig månad - så kanske då?

  Fan vad sugen jag blev på kräftor nu då!

  SvaraRadera
 2. JA! Skaldjur på hösten och pälsdjur på våren. I'm game!

  SvaraRadera
 3. Faktiskt, huuh!

  (utgår ifrån att du är veg nu oxå med tanke på hur mkt djur plågas dagligen inom köttindustrin).

  SvaraRadera
 4. Duktiga Tjejen: Mjae... Nästan, äter väldigt lite kött. Men det är ju lättare att avskärma sig, de människor som slänger ner kräftorna i kokvattnet hade ju aldrig jagat runt en nervös ko och försökt få på den en slaktmask... Tror jag.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker inte att det är okej, och därför äter jag inte kräftor. Är mycket förtjust i andra typer av skaldjur, men klarar inte av att äta kräftor, hummer och räkor rakt av med händerna.

  SvaraRadera