måndag 2 april 2012

Dagens outfit: kott-kort

Alltså, det här med att jag tatuerade hela låret med ett svincoolt lodjur - men att det enda man ser när jag har kläder på mig är en sork och en kotte. #fail

10 kommentarer:

 1. Men vilken sork och vilken kotte! Eller det lät nästan snuskigt. Känner igen känslan. I början när jag höll på med kurbitsarmen så syntes typ en halv blomma när jag hade på mig kortärmat. Du får ha på dig kortare kjolar? Hot pants?

  SvaraRadera
 2. Jag såg rubriken inne hos Katta Kvack och tänkte att du nog lagt upp en bild där du har kort-kort och att du hade skrivit det lite kul sådär. Jag tyckte det blev dubbelt kul eftersom det faktiskt v a r en bild där du har kort-kort men också ett kott-kort på din tatuering ::

  SvaraRadera
 3. Jag röstar också på hotpants. Coola tatueringen vill ju synas! Eller så blir det helt enkelt en beach-tatuering, så hoppas vi på en lång och solig sommar. Den lär om inte annat få komma ut i luften i USA snart :)

  (för övrigt är kotten och sorken väldigt söta, de räcker faktiskt långt)

  SvaraRadera
 4. En kollega till mig har en tatuering av en sprucken skateboard på överarmen. När han har kortärmat på sig, ser det ut som en snopp som tittar fram... jätteroligt tycker jag. Inte så roligt, tycker han.

  SvaraRadera
 5. Hotpants somsagt, nu i fitnessfighten och USA-resan och allt ;)

  SvaraRadera
 6. ja men tänk på hawaii då du kommer ha bikini varje dag, hela dagen, då får du maxat med exponering på din tatuering!

  SvaraRadera
 7. Oj då! Men det ser snyggt ut, såhär på bild.

  SvaraRadera
 8. Jag säger bara hotpants!

  SvaraRadera