måndag 2 april 2012

Fitnessfighten dag 2

Maten går bra, är i chock över hur många kalorier vissa saker innehåller bara. Avokado liksom, 84 kalorier för EN FJÄRDEDEL. Herregud.

Har 47 kalorier till godo innan jag ska sova, vad får man för det? Fyra cheezeballs?

9 kommentarer:

 1. ska du hålla på å slänga kaloriinehåll på maj varje gång jag klickar mig in här nu i fortsättningen? mvh *en som inte vill vara mä längre då*

  SvaraRadera
 2. Alltså, jag är grymt pepp på att se dina resultat! För vi får väl se dina resultat? SÅ pepp att jag fan drömde om det i natt - Mirre i mina drömmar - sämre finns ju.

  SvaraRadera
 3. Är väl iofs 84 awesome kcal fulla med nyttiga fetter och mums. Så jobbar jag när det räknas kalorier, särbehandling ftw =P

  SvaraRadera
 4. Det där ville jag inte veta, haha. Älskar avocado!

  SvaraRadera
 5. Jag kollade en gång vad EN delikatoboll innehåller. 280kcal!!!! Inte konstigt att de inte skriver ut det på paketet!

  SvaraRadera
 6. Jag kollade en gång vad EN delikatoboll innehåller. 280kcal!!!! Inte konstigt att de inte skriver ut det på paketet!

  SvaraRadera
 7. Hur många kalorier en avokado än innehåller så är de toknyttiga. Nä, det där med att räkna kalorier förstår jag mig inte på. Men sen har jag å andra sidan aldrig behövt gå ner i vikt, försöker gå upp. Borde nog äta fler avokados.

  SvaraRadera
 8. Haha, det finns nog ingenting som uppmärksammar och provocerar mer än vikt (och eventuellt feminism). Jag hoppas det går bra med fitnessfighten för dig, det är kul att se att du har gett dig in i något som du tror funkar för dig!

  Jag hoppas att det går vägen för dig så att du tillslut kan träna för att kunna dricka öl och äta ostbollar, plus minus noll duvet. Kör hårt!

  SvaraRadera
 9. för mig är det provocerande av en direkt personlig anledning. men du har säkert rätt.

  SvaraRadera