fredag 6 april 2012

Majsan goes påskig härmapa

Alla andra gör det och min osäkra lågstadiementalitet tvingar mig att haka på och fråga "vilka är ni?" Snor Karins koncept rakt av tänker jag. Presentera er här, och sen presenterar jag er i ett fint länkkärleksinlägg! Seså, var inte blyga nu, shoot!

36 kommentarer:

 1. Ja, jag börjar väl jag då. Bloggar på camelliss.wordpress.com och camellissmink.wordpress.com. Jag bloggar om mitt oerhört fascinerande liv där cirka ingenting händer utöver det vanliga. Ibland blir jag seriös, så det är en salig blandning av trams och - i mitt tycke - viktiga saker. I sminkbloggen handlar det chockerande nog mest om smink. Jag har inget speciellt syfte med bloggarna mer än min egen underhållning.

  SvaraRadera
 2. Åh vad svårt att komma på nåt att skriva om sig själv utan frågor. Men ok! Bloggar på fruoz.blogspot.com, mest om min vardag som ganska nybliven mamma & student. Bor i Malmö & vill aldrig flytta nån annan stans. Läser till fritidspedagog & är snart klar men nu är jag osäker igen på vad jag vill bli när jag blir stor. Gillar min unge, min man, fotboll, tvserier, film & musik. & tatueringar, kläder & skor trots total brist på ekonomi. Hi life som studerande småbarnsmorsa helt enkelt!

  SvaraRadera
 3. Bloggar på tjiivans.blogg.se när andan faller på. Just nu håller jag på att blogga om alla små individuella motiv på min helsleeve. Annars blir det mycket om vår underbara korv, Elsa den franska bulldoggen. Är 25 år och bor i Kungälv utanför Göteborg med sambo, hund, katter och ett helt rum med insekter och reptiler. Är utbildad inom mediekommunikation och reklam men jobbar på ett elbolag. På söndag åker jag till Paris med mamma pappa och lillasyster.

  SvaraRadera
 4. Bloggar om livet på http://avell.blogg.se/. Är 37 år (har jag för mig) men känner mig som en tonåring på innsidan. Pluggar på en folkhögskola på distans och bor i Stockholm. Har fem barn mellan två och arton år och en hårdrocksgitarrist till make.

  SvaraRadera
 5. Hej Mirijam! Jag bloggar på ksayshi.blogspot.com, om livet från Sundsvall till Göteborg. Det är mest för att folket "där hemma" ska få en inblick i hur vi har det, sambon, jag och frallorna.

  SvaraRadera
 6. Vi träffades en gång på M:s trettioårsfest och sen hamnade jag här via henne på nåt vis och nu är jag hooked. Läser ofta men är så lat att jag sällan kommenterar. Lovar bättring!
  Jag bloggar om familjelivet, tatueringar, skämskuddehändelser & jadajadajada på:
  typisktelins.blogspot.com

  Kram & hej!

  SvaraRadera
 7. Hej Mirijam! Jag bloggar på enderadagen.blogspot.com, fast inte så ofta som jag skulle vilja för tillfället. Skriver väl mest om långdistansförhållanden, utlandsliv och musik. Typ. Är en gammal dagbokstjej (skrev regelbundet tills dess jag var tjugotvå), så bloggen blev väl någon slags förlängning av det. Gillar konserter, tatueringar och långresor. Glad påsk!

  SvaraRadera
 8. Jag är en tjej på 21 jordsnurr som tycker att du är så rolig! Och så vill jag träffas snart, gärna hemma hos er med tillhörande middag!!

  SvaraRadera
 9. Hej Miriam!

  Jag bloggar på omomigen.blogspot.com om mest ingenting alls. Och alltihop. Jag är verkligt kluven till min blogg, ibland vill jag ösa ur mig (personliga) saker men ger fan i det pga att jag känner folk som läser. Ibland öser jag ur mig av exakt det skälet. För det mesta är det en ren dagbok och allmänt trams. Jag har bloggat i kanske sex år nu på olika adresser och det har blivit en vana och ibland går jag tillbaka och ba "aha, var det så det var".

  Jag tror jag hittade till dig via anotherdayinparadise.blogspot.com dvs Linn, vi upptäckte att vi bodde typ grannar via bloggen och nu är hon en kompis som jag gillar massor. Sånt gillar jag med bloggar.

  SvaraRadera
 10. Jag bloggar på www.gopublic.devote.se
  Skriver väl om allt och ingenting. Ganska mycket kläder och produkter. (Fast det är inte nån modeblogg) Mina barn och sambo syns lite då och då. Nåt musiktips ibland. Och lite allmänt babbel. Bla om vägen till mina smal-jeans =) (gick upp 30 kilo under senaste graviditeten, som jag nu försöker få bort)
  Ja, det var väl ungefär det! Och jo, en massa matbilder brukar det kunna bli också =)

  SvaraRadera
 11. Hmm, nu tänkte jag vara krånglig och lägga till lite också. Men det är bara det att jag älskar secondhand och vintage prylar =) Och det är alltid roligt om folk som också gillar sånt hittar till mig, så att jag hittar till dem, så man kan dela med sig av lite loppis-kärlek!
  Sen gillar jag tatueringar också, men det ser man nog om man ser mig =)

  SvaraRadera
 12. Jag bloggar på http://mandragoras.blogg.se.

  I september förra året separerade maken och jag och jag började studera till förskollärare i Malmö. I detta uppstod bloggen. Jag skriver om genus och feminism, amning och föräldraskap, studentliv och vardagstrams.

  SvaraRadera
 13. Jaha, ska man beskriva sig själv? Förvirrande.

  Jag har skitont i ögonen för min man hackar lök och jag är förkyld, så det blir kaka på kaka (vilket i och för sig är gott, tycker jag. Bättre uttryck hade ju varit bajs på spya) och ja...

  SvaraRadera
 14. Åh, det är alltid lika svårt att presentera mig själv! Jag bloggar i alla fall om min vardag, oftast på ett spontant och ej genomtänkt sätt. Jag är föräldraledig och det blir därför en hel del bloggande om Kiddo och om att vara förälder. Det blir en hel del gölleinlägg, men nästan lika många inlägg om de mindre glammiga sidorna av föräldraskapet. Sedan så bloggar jag en hel del om mig själv, om gölliga saker och om TV-serier också!

  SvaraRadera
 15. Linnea var namnet. Jag bloggar på chaosby.blogspot.com om allt drama eller icke drama som händer i tändsticksasken a.k.a Sthlm. Just nu är det en del om dejtande, ångestjobb och allt annat i största allmänhet.

  SvaraRadera
 16. Hej Mirijam, det är jag, Lina, ditt älsklingsfan!
  Jag är 26 och pluggar på slöjd, Hantverk och Formgivningsprogrammet på Linköpings Universitet.
  När jag inte skulpterar tuttar och rumpor och visar upp dom på 100kroppar.blogspot.se tecknar jag kroki, pratar med min make, retas med katter och jobbar i en tvålbutik.

  eh. ja. Egentligen tror jag att du känner mig rätt bra, eftersom jag vålds-facebook-befriendade dig.
  Anyway, jag <3 mirijam och tigerkorven.

  SvaraRadera
 17. Jomen jaha då.

  Anna, bloggar på http://mandalaya.tumblr.com när jag är larvig, men har en seriös fotoblogg med till firman.

  Brandman, fotograf, crossfit, frallankorven bernie, ja men lite så. Du följer mig jag följer dig på instagram.

  Räcker det?

  Och ja, jag följer fr jag älskar vardagsbloggeriet, att få se bitar av andras liv, mycket fascinerande!

  SvaraRadera
 18. Hittade hit via Katta Kvack tror jag. Jag flyttade från 08-området till norra Norrbotten för ett år sedan och bloggar på svinkeln.wordpress.com mest för att "de jag lämnade kvar" ska kunna hålla koll på mig.

  SvaraRadera
 19. Micha heter jag och jag har en blygsam liten blogg som heter abumlikeyou.blogspot.com, som mestadels är ett substitut för min gamla skunkdagbok nu när skunk har gått i graven.
  Där blandas de lite större funderingarna ner med jobbrelaterad ångest och sparsamt med bilder (försöker bli bättre på det sista).

  SvaraRadera
 20. Jag och min hjärtevän Maria bloggar tillsammans på www.tigerbabylove.bligspot.com om vår vardag mest. Och ibland om dagdrömmar och tattueringar. Fast mest om våra barn <3.
  Love din blogg!

  SvaraRadera
 21. Hej! Du känner ju mig. Lite iaf. Så orkar inte förklara änna :)

  Funderar på att våga fråga samma på min blogg, men skräcken att bara typ tre pers svarar liksom. Haha.

  SvaraRadera
 22. Hejhej!

  Emma heter jag, bloggar på emmasofiew.blogspot.com. Pluggar i Östersund vanligtvis men den här terminen spenderas i Whistler. Jag bloggar nog om allt och ingenting egentligen, på sistone har det varit rätt mycket om att det är jobbigt att vara ensam på andra sidan jordklotet utan vänner. Och så gillar jag dig och ditt bloggande! Tack och hej.

  Ps. om du har några Whistlertips så tar jag tacksamt emot dom!

  SvaraRadera
 23. Hej! Jag heter Annika och är 32 år och bor i Bogotá, Colombia. Bloggar på Colombialiv.
  För drygt tio år sedan kunde jag ingen spanska alls, hade noll intresse av Sydamerika och ville helst till Afrika. Sen tog livet några vändningar och jag hamnade i Chile och ja, nu sitter jag här i Bogotá med man och barn och bostadsrätt. Så kan det gå. Men om två år flyttar vi till Sverige ett tag, har vi tänkt. Om inte SD tagit makten innan dess och avskaffat anhöriginvandringen. Då blir jag tvungen att stanna i Colombia i resten av livet.
  Jag tycker att du är skitrolig och dog av skratt när jag såg dagboksuppläsningsvideon.
  Glad påsk!

  SvaraRadera
 24. Hej! Jag heter egentligen Anna, men kallas oftast för Tiggerrr eller Honey. Jag bloggar mest om mig själv och saker jag gör och började för att jag tycker det är kul att skriva, men tyvärr blir det något sporadiskt då min vansinniga prestationsångest sätter stopp för publicerandet. Jag har bor med man och två bortskämda katter i Göteborg läst till civilingenjör i datateknik på Chalmers, jobbar som techsupport, spelar roller derby, dansar, lyfter tunga vikter, springer, läser kopiösa mängder, spelar TV-spel, dricker öl och skriver. En kollega sa till mig en gång att jag måste hata fritid. Det gör jag inte. Jag vill bara fylla upp den med så mycket kul som möjligt!

  SvaraRadera
 25. kul!
  jag heter frida och bloggar på http://iaintthatblonde.blogspot.com som mest handlar om vad som händer i mitt liv. är student i gävle men vill mest flytta härifrån. skriver om tv och film, feminism, hästar och andra djur och den vanliga vardagen.

  SvaraRadera
 26. Jag heter Maria och bor i en by strax utanför Falun. Bodde inne i stan tidigare men flyttade ut för att bli sambo med nuvarande maken. Vi renoverade och byggde ut vilket dokumenterades på bloggen.

  Annars bloggar jag om vardagsliv och i perioder när jag är inspirerad fotar jag en del. En hobby som jag dessutom försöker utveckla genom att gå på fotokurser.

  Annars gillar jag musik, tatueringar och att köra vår Impala -66.

  SvaraRadera
 27. Tjabba!
  Jag heter Maya och bloggar på bestofnorrbotten.blogspot.com. Det blir mycket inredning och träning eftersom jag är utbildad inom båda delarna. Kan även förekomma en hel del kärlek - till katter, mannen, vännerna och familjen. Odlar också under sommaren. Jag tänker att min blogg ska vara inspirerande till att göra saker som är bra för en.

  SvaraRadera
 28. Åh, vad roligt!

  Jag bloggar på nippertippa.blogspot.com, även om det ibland dröjer mellan inläggen. Jag lämnade ett 9-årigt förhållande bakom mig förra året, så jag skriver ganska mycket om det. Och om sådant som skaver under huden eller som bubblar likt sockerdricka i bröstkorgen. Och ibland om viktiga saker som väskor, feminism, klänningar och film.

  PS. Du är så himla bra!

  SvaraRadera
 29. Jag heter Anna och bloggar på khaltoanna.blogspot.com dit jag just flyttat. Bloggar mest om hur tantig jag är, ibland om roliga människor i min omgivning t.ex. kulturkrockarna med min palestinska man och om mina språkstudier.

  SvaraRadera
 30. Jag är så självcentrerad att jag bloggar om mitt liv på http://jagharintebaraenhund.wordpress.com/
  Inte ett ljud om nagellack och smink. Lite hundtjat, lite bil och en massa surr om mina fina vänner.

  SvaraRadera
 31. Hej, jag heter Annefia och är bloggare! Jag bloggar på http://blogg.fialand.com/ med underrubriken "Pyssel och prat". Pysseldelen handlar väldigt mycket om virkade saker, Ball jointed dolls och dockkläder men också om mera udda saker som födelsedagskort med hängda älgar. Och prat, ja det är allt det där andra som inte faller in under kategorin pyssel. Det är absolut ingen typisk vardagsblogg, den handlar inte alls om "mitt liv" , den handlar bara om vissa enstaka saker som finns i det där livet, t.ex mina katter, min balkongodling, en del recept och förmodligen alldeles för mycket prat om årstider och väder. Det mesta skrivit med en humoristisk touch utan att för den sakens skull vara en humorblogg. Bloggen är helt enkelt väldigt mycket JAG utan att ändå vara särskilt privat och utlämnande.

  SvaraRadera
 32. JAG LÄSER VISST DET!!! Du bara tror mig inte pga ärthjärna ;)
  Puss ses snart <3

  SvaraRadera
 33. Well, here it goes!

  Jag heter Johanna, bloggar på http://nattpoesi.blogg.se om allt och ingenting. Har försökt rikta in mig på att bara blogga om en sak men misslyckats något så kapitalt. Bloggen är nu fylld med en mix av fina stileben och allmänt dravel.

  Jag lever i ett långdistansförhållande med världens finaste metal-snubbe för tillfället men står precis inför en flytt och högskolestudier. Mycket som snurrar i huvudet. Som också syns i bloggen. Ja, det är jag dä!

  SvaraRadera
 34. Jag heter Lisa, 28 år och bloggar på http://www.mybloodysunday.blogspot.com där jag skriver en alldeles vanlig vardagsblogg om huset på landet, vardagens funderingar, livet som tvåbarnsmorsa, 2-åringens trots och ehm ptja.. livet.
  Drömmer våta drömmar om ett 50-talskök med en sån där kitchen aid i, där jag kan baka och laga mat till alla jag känner.
  Jag har följt dig i drygt ett år skulle jag tro. Älskar din blögg!
  Lyssnar på Thåström, Band of Horses, First aid kit, The Shins mfl mlf. Innan jag fick två dösöta ungar åkte jag land och rike runt på festivaler, något jag kan sakna enormt idag.

  SvaraRadera
 35. Oj! Hinner man vara med kanske? Jag heter Dess och bloggar på http://onthesleeve.blogg.se. Jag har egentligen en annan blogg och denna är ny men jag har storslagna planer för den. Ska väl skriva lite om relationer, genus och små och stora filosofiska undringar. Jag pluggar till lärare, är wikipediamissbrukare och min favoritbok är Den Hemliga Historien.

  SvaraRadera