lördag 7 april 2012

Rapport från pensionärerna

God morgon godmorgon! Mina fem års nattjobb har ju verkligen inte påverkat min dygnsrytm nämnvärt, både igår och idag är vi uppe med påsktuppen och dricker kaffe. De dagar Tobbe går i skolan kliver vi upp halv sju, när han lämnar lägenheten kvart över sju börjar jag jobba. Fattar ni? Jag hade knappt somnat vid den tiden för några månader sen och nu bara knappeliknapp på datorn medan solen går upp.

Idag - när det är helg - struntar vi i att ställa klockan och vaknar svinnöjda med att ha tagit sovmorgon till halv åtta. Helt stört ju. Ska åka och kolla på ett matbord klockan elva. ELVA! Det är ju tre timmar dit, en hel evighet. Kanske ska köra morgonträning idag helt enkelt med alla dessa oceaner av tid framför mina fötter.

1 kommentar:

  1. Fy fasen vad härligt. Men folk som går upp när deras sambo går upp även om de själva kan sova lite längre - jag blir typ galen (alltså avundsjuk). För det skulle jag aldrig få för mig. Om david ska upp halv sju njuter jag kopiöst av att få vakna och SOMNA OM igen en vända :)

    SvaraRadera