tisdag 22 maj 2012

Dagens shopping - monkey shoes!


Kolla in dessa rackarna, fina va!? Sjukt sköna och till amerikanskt hittepåpris ($50!) så det var bara att slå till, har sneglat på dom ganska länge hemma redan. Tänkte ha dom på gymmet till att börja med, vet inte om mitt löpsteg är redo för apteknik än. 
Har ni fivefingers? Vad använder ni dom till?

7 kommentarer:

 1. $50???
  Shit. Jag vill ha något liknande för lyftandet på gymmet (gör det barfota nu så), ska köpa ett mellanting för att vänja löpsteget men här ligger det mesta på åtminstone 100 CAD.

  SvaraRadera
 2. WOPPI vad kul och JÖSSES!! på PRISET, du hade lätt fått köpa ett par eller två till mig :O Och hehe, jag kör ju barfota 24/7 nu till ALLT. Vill aldrig gå tillbaka till nåt annat faktiskt. Mmm..

  SvaraRadera
 3. Jag köpte ett par förra sommaren och hade till vardags, älsk på dom! Tyvärr gick det hål på dom efter sommaren, jag är nog för tung, har inte riktigt råd att köpa skor för över tusenlappen för att ha dom i tre månader haha. Men älskade dom.

  SvaraRadera
 4. jag har barfotasulor men inga tåfack, det passar mig bäst. eller, förra året och hela hösten... sen dess har jag typ inte löpt verkar det som för helt plötsligt fixar inte ena fotleden att springa barfota hur noga jag än är med löpsteg och underlag. :( det är jättetråkigt för jag gillar verkligen känslan när man springer i terräng med dom, hjärnan får liksom jobba och jag känner (kände?) mig så mäktig när fotlederna rätar upp hela kroppen när man landar lite snett, helt utan problem. man blir STARK av barfotaskor! och sen tappar man det visst om man har uppehåll så ha inte uppehåll helt enkelt.

  SvaraRadera
 5. äähhmen fyfan vad billigt!!! Köpa hem till gudsonens mamma tro? *blink blink*

  SvaraRadera
 6. Snygga!
  Det ser jätteroligt ut när man går på hundpromenad och ser fotspår i leran av Big Foot som swooschat förbi.

  SvaraRadera