torsdag 10 maj 2012

Jag – snart en äkta b-kändis!

Jo just det, ni vet den där intervjun som jag fasade över att göra eftersom jag höll på att dö ihjäl av pollenallergi och hade ful utväxt? Den var i tidningen i går. Här kan man läsa om mig om man vill. Och det vill man ju, så himla underbart fantastisk som jag är!

6 kommentarer:

 1. Åh, vad kul! Jag har inte läst din blogg jättelänge (inte ens ett år) så det var en massa saker jag inte visste. DOCK lite roligt att jag också bodde helt ensam på Öland 2005. Bodde inackorderad hos en liten tant i Borgholm och jobbade i en lampbutik som min pappas företag hade smällt upp i stan tillfälligt för att sälja ut sitt lager. Jag jobbade ensam, åt ensam, såg på video (internet hade jag inget) och tog löprundor vid Solliden. Tänk om vi hade vetat om varann då! Det var även i denna veva jag började läsa bloggar, på biblioteksdatorer där jag ibland kollade min mejl och Lunar. Haha.

  SvaraRadera
 2. Kul att få läsa lite mer om din bakgrund! Väldigt fin artikel!

  SvaraRadera
 3. Jätterolig läsning, tack för länken! Bilderna är f ö asfina de med, snygging där. :)

  SvaraRadera
 4. Haha, jag bodde hela min skoltid i Härnösand, och har en massa släkt i både Näsåker och Edsele :) Mina päron är kvar i Härnta men jag hamnade till slut i Göteborg, efter några år här och där i Uppsala, Helsingborg och Sundsvall.

  Spännande artikel, har ju läst din blogg några år och kul att få veta lite historik om dig! Ha det så skoj i USA!

  SvaraRadera
 5. Det var en riktigt bra artikel! Vad mycket du har hunnit med! Kul att få veta mer om dig. "Mellan 3000 och 4000 unika besökare på bloggen varje dag" - liide konstig formulering, men smickrande att bli kallad "unik"! ;)

  SvaraRadera