tisdag 31 juli 2012

En liten reflektion...

Jag råkade ju i ett obevakat ögonblick köpa en iPad häromveckan. Och visst, jag älskar den, men jag kan inte komma undan känslan av att det känns som en iPhone för efterblivna/blinda/folk med finmotoriksproblem.

6 kommentarer:

 1. Dock att den är underbar för oss halvblinda. Ungefär enda anledningen till att jag använder sonens ibland - för att ge ögonen lite av ett hallelujah moment.

  SvaraRadera
 2. Meeeeh! Nejnejnej. Det är ju just det som är det fina - när de är så lika. Skönt att använda när båda fungerar på samma sätt.... I love them both! <3

  SvaraRadera
 3. eller huuuur! och det är så få appar som verkligen utnyttjar att den är större, så man sitter där med en stor telefon man inte kan ringa med! unimpressed. (men förstår att det kan vara revolution för dålig syn och barnpedagogik osv)

  SvaraRadera
 4. Positivt dock, känner du dig nånsin efterbliven/blind/problematisk gällande finmotoriken så har du en iPhone för just de tillfället!

  SvaraRadera
 5. Du har väl sett den här bilden på Simon Pegg, mycket rolig! http://s3-ec.buzzfed.com/static/imagebuzz/terminal01/2010/6/21/12/simon-peggs-ipad-tweet-32081-1277137010-9.jpg

  SvaraRadera
 6. Hahaha! Har aldrig tänkt på men ja! Mitt i prick.

  SvaraRadera