lördag 18 augusti 2012

Första veckan i Åhus


Jahapp, här jobbar jag nu (webben är inte färdiguppdaterad så det är lite blandat med gamla och nya bilder på morgongänget). Det känns surrealistiskt men självklart väldigt väldigt roligt. Det är fortfarande ingen som har kommit fram och sagt något om att det blev ett pinsamt fel i anställningsprocessen så det verkar som att det faktiskt var tänkt att det var jag som skulle få jobbet.


Vecka ett på jobbet var planerings- och uppstartsvecka. Jag och producent-Hasse är nya, programledar-Anders och reporter-Johan är gamla. Eller ja, gamla och gamla, inte så mycket äldre än mig, men gamla på jobbet i alla fall. Dessa tre herrar är precis som jag väldigt förtjusta i mat och veckan har alltså handlat cirka 50/50 om att äta och planera hösten. Visste ni att det är helt vanligt att lunchställena här i stan har gratis mjukglass som efterrätt? Helt galet! Annat jag ätit: fisksoppa, friterade bananer med vaniljgrädde, kakbuffé.


Programledar-Anders och reporter-Johan på väg tillbaks till redaktionen efter en av alla luncher. Känns väldigt bra att det 1) finns redaktionscyklar 2) är sommar.


Som tur är har mitt största kvällsnöje varit att utforska löpsträckorna i närheten. Nu jobbar jag ju dubbelt under någon vecka så dagarna har sett ut så här: Kliva upp, köra till jobbet, jobba/äta/jobba/äta/jobba, köra hem, jobba/äta/jobba, springa, duscha, sova. 

Blir gött när uppsägningstiden på mitt gamla jobb är slut, men då måste jag verkligen skaffa mig något att göra på eftermiddagarna eftersom jag kommer vara hemma klockan 13, och om jag bara ska äta, springa, duscha, sova så kommer jag gå och lägga mig klockan 14:30. Och det blir ju lite väl tidigt.


Annars har jag mest hängt i mitt fina lilla hus. Suttit och glott upp i köks-/vardagsrumstaket medan morötterna kokat, läst lite bok på altanen och somnat på spikmattan. Och ätit middag utomhus i solen. Ska fan aldrig mer bo i lägenhet.

3 kommentarer:

  1. Mycket trevligt att läsa en blogg och tänka att "och där är de ute och cyklar i Tivoliparken!" :)

    SvaraRadera
  2. Alltså! Åhus verkar ju ungefär precis hur bra som helst.

    SvaraRadera