tisdag 22 januari 2013

Jag hjärta Dr Oetker!

Okej, så här va: Om man ska äta fryspizza hemma någon gång (och det ska man ju) så vet väl varenda människa att Dr Oetker har de bästa? Men fram till nu så har det funnits ett problem varje gång man ska inhandla denna delikatess, nämligen att salamipizzan och mozarella/pesto-pizzan är exakt lika goda. EXAKT!
Det blir alltså helt sjukt svårt att välja vilken man ska ha när man står där vid frysdisken med akut blodsockerfall och måste handla mat nu nu nu.

MEN, i dag så upptäckte vi himmelriket. Dr Oetker har nämligen på något oförklarligt sätt hört bön och nu börjat tillverka en KOMBINERAD salami/mozarella/pesto-pizza.

[insert avsevärd mängd utropstecken här]

Jag förstår om ni inte tror mig, "när något verkar vara för bra för att vara sant... osv" men jovisst, det är dagens sanning. Kärlek i form av en frösen liten bit deg med pålägg är alltså dagens middagstips.

1 kommentar:

  1. De är så goda! En så perfekt tunn botten lyckas de flesta pizzerior inte med. DrOekter har säkert någon sorts deg-maskin som plattar till och fixar, men ändå!

    SvaraRadera