torsdag 31 januari 2013

*säger upp min Glossybox*

Fick min fjärde (?) Glossybox idag och även om en del grejer varit bra tidigare så är det tyvärr alltid för många saker som hamnar längst in i badrumsskåpet för att aldrig plockas fram. Och i dag låg det tandkräm i lådan.

T A N D K R Ä M

Förvisso en dyrare variant än en sketen Pepsodent, men ändå, en tub tandkräm liksom. Känslan av "lyx", "det lilla extra" och "guldkant på vardagen" ville inte riktigt infinna sig om jag säger så.

9 kommentarer:

 1. Ha! Jag fick tandkräm i min tredje Glossybox, sa upp prenumerationen direkt efter det.

  SvaraRadera
 2. Ah, inte bara jag då. Fick min andra box igår och jag fick iofs ingen tandkräm, men jag kan inte säga att jag var svin-impad av grejerna jag fick heller. :/ Glossy? Not so much..

  SvaraRadera
 3. La också ner det där med glossybox efter 4 lådor. Kul id'e men i praktiken rätt lamt faktiskt. Jag kastade in handuken när man fick en skitkass supersladdrig puderborste i somras som påstods vara värd 149kr eller nåt... näe inget glossy för mig tack

  SvaraRadera
 4. Samma här... Tandkräm... Hmm...
  No more Glossy for me!

  SvaraRadera
 5. De har dessutom haft med samma tandkräm innan (såväl som en annan sort). Burts bees var också repetition och de däringa Oliviaservetterna är ju ökända för att ge utslag. Spraybalsamet visade sig ha fabrikationsfel och kommer reklameras i mängder.

  Tur som attan att de skickade med en Illamasquaprodukt som jag kan klappa lite på

  SvaraRadera
 6. Jag som varit så avis på att ni alla har Glossybox bli liiite lite skadeglad nu... hahah

  SvaraRadera
 7. Jag har aldrig riktigt fattat glossybox, allt jag ser är alla extragrejer som kommer ligga o ta plats i skåpet.. man köper väl det man vill ha o behöver :P

  SvaraRadera
 8. Jag hade gillat tandkrämen! Det är alla de andra sakerna jag inte begriper mig på.

  /Janet

  SvaraRadera
 9. Varför finns det ingen GÖTTEBOX? Där man får kanske ett ballt nagellack (i ROLIG färg obs!), en semla och ett gäng feta tulpaner?

  SvaraRadera