fredag 18 januari 2013

Tack tack tack åh TACK!

Alltså TACK SNÄLLA för alla gratulationer här och på andra sociala medier!
Är helt överväldigad och det känns så sjukt att nyheten är ute nu, liksom PÅ RIKTIGT och inte bara två små ul-bilder och lite smålöjligt "Wiiii, vi ska bli en familj!"-fnissande här hemma.

Är i vecka 11 och vi kände att vi är alldeles för peppade för att försöka vänta på någon himla oskriven vecka 12-regel. Vi har ju redan varit på tidigt ultraljud och har fått en A-barns-stämpel på vår lilla unge som den här veckan är samma storlek som en lime.
En lime som kan sparka, hicka och vifta på sina små fingrar och tår. Hur ska man kunna vara tyst om det? HUR?

Och en sak är säker, den som säger att det är roligare att fylla år sedan Facebook kom har aldrig outat en graviditet på Instagram.

3 kommentarer:

  1. hej! jag blev så innerligt glad av nyheten och liksom iiiade för mig själv sådär så att folk på jobbet undrade. Jag har ju den äran att ha fått tre små glin till klanen och tycker det är lika kul som det kan vara påfrestande ibland. Olikt en del andra, älskar jag bäbisåldern! blir nästan lite sotis varje gång någon outar sin graviditet. Åhhh va mycket fiiint du har att se fram emot, MASSOR!

    SvaraRadera
  2. WOW! Det ska bli riktigt KUL när du börjar mamma-blogga. I vanliga fall kan bloggar bli lite tradiga när bloggerskan i fråga har fött barn men jag vet att du bara kommer göra det roligt!

    SvaraRadera
  3. Gåshud och GRATTIS! En liten Onge :-)

    SvaraRadera