tisdag 19 februari 2013

Dagens skräckuppvaknande

Vaknade klockan 05:37. Alltså sju minuter efter att jag borde varit på jobbet.

Skrek rakt ut i panik, klädde på mig panik, Tobbe frågade om han kunde hjälpa mig med att typ göra kaffe och jag ba vrålade JAG HINNER VÄL INTE VÄNTA PÅ KAFFE NU HELLER?!?!?! i panik innan jag spurtade ut i panik, skrapade bilen i panik och sedan körde till jobbet i panik. Eller, jag körde till jobbet i typ trettio kilometer i timmen eftersom det var is-slush på vägarna och hela bilen började kränga när jag gasade lite, trots fyrhjulsdrift. Vi har dessutom en sån där smart regnsensorfunktion som gör att vindrutetorkarna anpassar sig automatiskt efter hur blöt rutan är, och eftersom det låg tung isblötsnö på rutan trodde sensorn att det var monsunregn och gick på full speed, bara för att jag inte skrapat rent hela vägen ut i hörnen. Och det gick inte att stänga av.

Ser ni synen framför er? Svinstressad och osminkad med håret rakt upp som en kvast, körandes SVINSAKTA i slasket med vindrutetorkarna på full spätta? GAH! men jag var piggare än en vanlig morgon.

Det kan jag lova, att om en kaffetillverkare spädde ut sina bönor med det ämne kroppen producerar när man nyvaken inser att man är helt fel på det, då hade den kaffeproducenten blivit ziljardär.

2 kommentarer:

  1. Hela dagen blir ju förstörd av sånt! Man återhämtar sig liksom inte förrän kvällningen kommer!

    SvaraRadera
  2. Ha! Ha!

    Åh, vilken syn!

    Hoppas du fått ner pulsen nu.

    SvaraRadera