fredag 8 februari 2013

Ganska synd om Tobbe nu för tiden

I dag åker Tobbe till Malmö för att jobba och hänga i garaget, och kommer hem först på tisdag kväll. Nästan fem ensamdagar från varandra alltså.

Tobbe: Är det okej att jag är borta nu i fem dagar?
Jag: Klart det är!
Tobbe: Men du kommer sakna mig lite?
Jag: Klart jag kommer!
Tobbe: För jag kommer sakna dig.

....

Båda (i kör): Men det ska bli JÄVLIGT skönt också!

För let's face it, jag är inte jätterolig att ha att göra med nu. Om man med "inte jätterolig" menar "en jävla häxa som borde gå i anger management-terapi". Som i förrgår kväll när jag håglöst satt och pillade på telefonen och Tobbe försiktigt föreslog att jag kanske skulle sätta igång lite med min något haltande bokföring (som jag själv klagat extremt mycket på att jag inte fixat än) och jag kände ba: "Min bokföring? MIN BOKFÖRING? Nu? Nu när det är kväll och jag är jättetrött och håller på att somna - då tycker du att jag ska fixa med min BOKFÖRING? Är du inte klok?"

Och Tobbe höll med om att det kanske inte var någon jättebra idé utan frågade istället lite försynt om vi kanske skulle gå och ta en liten promenad så vi fick lite frisk luft.
"En promenad? EN PROMENAD? Är du på riktigt, jag ska snart gå och lägga mig, jag kan väl inte gå ut på någon jävla promenad NU?

Nej, det är nog bra för oss båda om vi får lite tid ifrån varandra. Synd bara att man inte kan ta semester från sig själv, jag hade också behövt vara utan mig ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar