måndag 4 mars 2013

Dagens viktigaste nyhet #2

Nytt på nätet i dag: Katta Kvack ska ha en bäbis till.

Jag ba:

*gäsp*

Jag är gravid, hon är gravid, vars är nyheten i det liksom? Det har vi haft en gemensam blogg om sedan i vintras. Varmt välkomna till Preggo Preggo!5 kommentarer:

 1. NEJ MEN! Wohooo! Älskar preggobloggar!

  SvaraRadera
 2. Åh gud!!! Blir så exalterad nu va, två av mina favoritbloggare GÖR PREGGOBLOGG! TILLSAMMANS!! Alltså, peppen! Och ni har skrivit massor!? Måste läsa ikapp nu.

  Åh, glad, glad, glad!

  SvaraRadera
 3. Iiih! Ni är två av mina alltra finaste bloggbrudar, och jag tycker det är så spännande och intressant detta m graviditeten, alltså, även när jag själv inte är gravid (vilket jag dock är nu. V 28. Fast, jag trodde 30, hade visst räknat lite fel senaste tiden. har laddat hem app nu.)Hursom! Har vart mkt kyl att följa dej Mirijam, att nu oxå Katta ska ha är ju också himla kul OCH SÅ HAR NI EN BLOGG OM DET!! Jag blir änna så glad! Jag tycker näml. Det är så SVÅRT att läsa just bloggar om pregg och allt som här till, för trots att det är skrivet av vettiga mänskor då blir det gärna lite... Ja, torrt? Tonen tilltalar mej sällan? Nå, iaf, ROLIGT! Att man blir så glad för folk man eg inte ens känner, men jo! Älskar internet, helt enkelt!

  SvaraRadera
 4. Jag är världens sämsta kommentatör, dels av födsel och ohejdad vana, men också pga levt i en liten egobubbla ett tag nu. Nu nosar jag ut och säger FETT GRATTIS! SÅ roligt! Wooooo!

  SvaraRadera