fredag 29 mars 2013

Många spanska kilometer i benen!

Landade i Barcelona vid 16:20, världshistoriens suraste flygvärdinnor meddelade att det var 19 grader varmt ute och flygplatsgolvet var så blankt att jag blev yr. Vi tog oss in till stan och tänkte "WOOHOO, TISCHA-VÄDER!", köpte en karta och GICK till hotellet. Om jag säger så här, bara för att en gata ligger nära där man är behöver inte det betyda att hotellet är nära där man är. Speciellt inte om hotellet ligger på gatnummer 198. Nåväl, SJUKT fin stad detta, så det vara bara de sista tio minuterna det gnölades lite.

Efter att ha installerat oss på rummet gick vi till en restaurang något kvarter bort. Uteserveringar, vindstilla och det räckte fortfarande med kortärmat. Tänk vad man glömmer bort att folk glor på en när man visar armarna, man glömmer lätt bort alla tatueringar på vintern när de aldrig syns. Nu ser alla man möter ut så här: O_O

Middagen bestod av "det godaste kött jag någonsin ätit" (Tobbe) och "Herregud, vilken fin pasta!" (jag), samt en alkoholfri öl som var lite för blaskig men ändå gudomlig på samma gång. Tänk vad lite semester kan göra!

4 kommentarer:

 1. Jätte glad påsk på er! Ha det så underbart på er lill semester innan Kenta tittar ut. (Känner mej lite delaktig) Här lyser solen och laxen gravar sig i kylen i väntan på kvällens gäster. Puss o kram!

  SvaraRadera
 2. Var bor ni? Nära Ramblan? Nu var det...3 år sedan jag var där, men det fanns två jättetrevliga finrestauranger där då, Attic och Citrus. Samt (om man gillar sånt) en tapasrestaurang som friterade nästan allt, jag tror den hete Tapa Tapa. Och gillar man fisk ska man definitivt sätta sig på en hamnrestaurang. Mmm. Mat.

  SvaraRadera
 3. De bästa alkoholfria ölen:
  Weihenstephaner Hefeweissbier
  Brewdog Nanny state
  Erdinger Weissbier Alkoholfrei

  De två översta finns på systemet men även på t.ex COOP och Willys. Erdinger finns åtminstone på Willys.

  Öl som har potential att vara ett gott alternativ till vatten eller cola.

  SvaraRadera