söndag 7 april 2013

Idag ba *köpte en vagn* (!!!)


Hepp! Kolla in detta då: ett styck mycket peppad blivande mamma i en solig trappuppgång efter inköp av vagn. Hittade en svart Brio Happy kombi (med grå mjuklift), vinteråkpåse, uv-skydd/myggnät och regnskydd för 2500 spänn. Och viktigast: SVART CHASSI. Alla nöjda och glada!

Sen höll jag på att köra i hundbajs det första jag gjorde när vi kom ut, och Tobbe slog sig själv i huvudet när han skulle fälla ihop vagnen och stoppa in den i bilen, så vi har ju lite att träna på innan Kenneth kommer. Tur att det är ett tag kvar.

6 kommentarer:

 1. Bra val! Den vagnen har vi och den är toppen!

  SvaraRadera
 2. Awwwwrrr! Så himla spännande!! :D

  SvaraRadera
 3. Första gången jag skulle fälla ihop vår vagn själv stod jag på en parkering i Bromma. Efter att ha svettats och kämpat i typ en kvart så ringde jag J, som satt på en föreläsning - och inte svarade såklart. Det hela slutade med att jag fick fälla baksätet och LÄGGA in vagnen på sidan... :) Man skulle kunna säga att J inte var så jätteimponerad av sin inte så tekniskt begåvade fru...

  SvaraRadera
 4. Har den mugghållare och integrerad GPS?

  PS. Det är helt omöjligt att se vad som är på bilderna man måste avläsa.

  SvaraRadera
 5. Jag trodde det fanns typ 4 olika barnvagnar. Så började vi kolla och ba HERREGUD!!!! Jag bryr mig bara om att den går att köra i skogen samt är säker (men det är väl alla liksom) MEN så ska man ta ställning till cirka 12481731 grejer till. Aaahhhh!

  SvaraRadera
 6. Snyggt med svart! Trodde inte det fanns. Typ.

  SvaraRadera