söndag 12 maj 2013

God morgon världen!

Det här med att ta med sig morgonkaffet ut på trappan och bara sitta där i solen och götta sig med hund och man och bäbismage, det är det jag kommer sakna mest med att flytta in till stan. Och att det är så tyst. Samtidigt blir det ju förjävla fräsigt att ha nära till allt, slippa skotta och inte sitta isolerad ute i ingenstans under sin föräldraledighet.

Åh. Börjar mer och känna att lägenhet i stan och sommarstuga på landet är den ultimata bo-kombon. Har alltid tänkt att jag aldrig skulle släppa ett eventuellt sommarhus, utan bli en sån som aldrig vill vara i stan längre om jag har ett alternativ, men det bästa av två världar är ju just det, det bästa av två världar. Och hus är ju roligast från typ maj till september sen kan man gott sitta inne och njuta av sin okrävande hyresrätt resten av året. Ni vet, äta kakan och ha den kvar etc.
Hm. Tål att tänkas på detta.

4 kommentarer:

 1. Men åh, så fint!
  Men, hur blir det med Östersund nu? :)

  SvaraRadera
 2. Jennie: Östersund ligger kvar som en "efter Tobbes skola är klar"-plan, alltså 1.5 år framåt i tiden! Jag tänkte mest att upplägget med lägga och sommarstuga vore gött, men VAR det skulle vara, ja, det vette fasen.

  Miss UD: Men eller hur?

  SvaraRadera
 3. Helt rätt tänkt! Svärmor ska sälja sin välskötta stuga i yngsjö om några år. 3 rum o kök med helkaklad toalett, uterum o tralldäck som går runt hela stugan förutom på norrsidan då:)

  SvaraRadera