onsdag 29 maj 2013

Home sweet home osv i all oändlighet!

Är ej gjord för att ligga på sjukhus, varit inlagd i ganska prick 48 timmar och är verkligen helt SALIG över att få vara hemma igen. Herregud. Blir jobbigt om Baby Kenneth trotsar sitt utegångsförbud och vi blir tvungna att ligga på neo i några månader, kommer väl hamna i upplösningstillstånd på riktigt då.

Ser väldans mycket fram emot att få vakna hemma i morgon, dricka världens godaste kaffe med världens finaste kille och världens finaste hund och dessutom ska det bli världens finaste sommarväder, YEY! Nä men märks det att jag är peppad eller?

Och i morgon ska vi dessutom på den första av tre träffar med föräldragruppen, jag ska be dom plocka fram jättemycket info på kort tid ifall Kenta vill komma ut innan kursen är klar. Kan nämligen INGENTING om att vara förälder, så det vore ju trevligt för alla inblandade – speciellt Kenneth – om vi fick lära oss något som är värt att veta innan det är dags. Hehe.

Nu: Ska sova i världens skönaste säng som INTE har plastad madrass! Hurra!

3 kommentarer:

 1. Vad kämpigt och oroligt för er.
  Skönt att du fick komma hem till slut. Förstår känslan, skulle själv föredra att ligga hemma än på sjukhus.
  Jag ska hålla tummarna för att er bebis stannar kvar i magen många veckor till!
  Är själv väldigt tacksam över att vara i v 38 nu efter alla ilskna förvärkar och vetskapen om att jag haft för kort livmordertapp sedan v 30.
  Ta hand om dig och magen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Alltid hellre hemma än sjukhus. Att vara förälder är inte så svårt :-)
  Prata mycket med grabben, och håll igen på bebispratet (det passar bättre med hundar och katter och andra söta djur).
  Ta några veckor i början, bara ni tre för att lära er hur ofta han vill ha mat, hur kan lättast somnar mm.
  Ni kommer att ha ständigt dåligt samvete för olika saker men - Ni är vuxna människor med sunt förnuft och har massor av kärlek till varandra och er son som kommer att bli världens sötaste <3
  Jag, som inte har några egna barn, verkar veta precis hur det fungerar men jag har svårt att tro att det är så mycket mer än så.
  Ni kommer att bli fantastiska föräldrar men glöm inte - skaffa en barnvakt ibland så att ni kan gå på "dejter" och bara vara ni två ibland också för att kunna prata om saker och få vara ifred emellanåt :-) <3

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera