onsdag 22 maj 2013

Med vänlig hälsning/ naturbildsbloggar'n

Well HELLO små blommorna! #nofilter
Jag vet, det är mycket naturbilder här för tillfället, men allvarligt – svensk försommar är liksom något alldeles extra och 2013 går allting tydligen i expressfart så det gäller att slita upp iPhonen ur fickan innan allt bara är normalgrönt och överblommat! Tiden mellan hägg och syrén till exempel, hur lång var den i år? En kvart? Plus att jag missade typ hela förra årets syrénblommning och ämnar ta igen detta i år, så bara förbered er! 

Men jaja, jag kanske missade syrénerna förra året FÖR ATT JAG VAR PÅ HAWAII, så det är kanske inte übersynd om mig, men ändå... Bästa blomman, bästa årstiden. Synd att missa den liksom, oavsett.

2 kommentarer:

  1. MELLAN HÄGG OCH SYRÉN! Ett klassiskt uttryck som funkar i alla lägen (även för att beskriva vilken mintgrön slags träfärg man vill ha i färgaffären, kan jag meddela).

    Och asså SYRÉNBLOMNINGEN. Jag har ju till och med förevigat den på hele överarmen, så mycket tycker jag om den. Tyvärr luktar det inte alltid syrén där men man kan inte få allt.

    SvaraRadera
  2. Nova, du får spruta på sån där syrenparfym som finns på typ Yves Rocher på armen och sen NJUTA! Och jag väntar otåligt på våra syrener, dom har kommit en bra bit men inte slagit ut än. Sen blir det långpromenader för att ta in så många som möjligt!

    SvaraRadera