lördag 1 juni 2013

Och mitt i alltihop ska vi flytta...

Kolla in! Världens finaste soffa och världens bästa bärhjälp!
Ägnade gårdagen åt att vara en extremt bra arbetsledare vid vår första del av flytten, och tack vare fina vänner är nu nästan hela stugan tömd och allt är flyttat till nya läggan inne i stan. Vad gjorde man utan kompisar och deras muskler va?

Och – jag har fått köpa min drömsoffa! Spelade eventuellt ut gravid-/sjukskrivningskortet lite, för Tobbe hatade färgen när han först såg den på Blocket, men efter lite övertalning (läs: "jag ska faktiskt vara sjukskriven och ligga på soffan nu i flera månader och vi behöver faktiskt en ny soffa för vi har ingen, snääääälla baby, jag älskar turkost!") så fick jag köpa den. Och jag tror att han i hemlighet älskade den men inte vågade säga det eftersom han varit så neggo först. 

Och – fatta att den matchade PERFEKT med den nya mattan! Alltså det är verkligen exakt samma färg! Finns det ett yrke som går ut på att man ska jämföra sakers färger via internet så borde jag bli sån. Svårt att återge rätt kulör på bilderna, men den är lite mörkare än på den vänstra bilden och lite ljusare än på den högra. Men väldigt turkos. Aj löv turkos.

4 kommentarer:

  1. Tobbe is a keeper <3 Du får kanske låta honom välja nåt han älskar framöver så att det blir jämnt fördelat.

    SvaraRadera
  2. Jag är också inne i en turkos period-behåll både Tobbe och soffan=)

    SvaraRadera