måndag 17 juni 2013

Yey! Delmål ett – check!

Oh My God! Över 80%, vi är inne på sista femtedelen nu!
Passerade förresten första målet i helgen, att ta oss förbi 32 fulla veckor. Yey Kenta, way to go! Det är något med lungornas utveckling som händer vecka 30-32, och jag är mycket förtjust i tanken på att Baby K kanske kan andas själv om han föds nu! Nästa milstolpe är 34 fulla veckor, och då kommer dom inte stoppa förlossningen ifall den sätter igång, så nu ska vi ta oss igenom juni också, sen kan vi chillaxa lite mer.

Och även om jag har börjat må lite illa, har sjukt svårt att hitta en bekväm sovställning, känner mig allmänt sliten och tung, får obekväma sammandragningar och så vidare i all evinnerlighet så ser jag gärna att han håller sig på plats till minst 36 fulla veckor.

För när det kommer till att må dåligt och ha ont så är det redan nu så självklart - hellre jag än mitt barn.

1 kommentar:

  1. Hej! Jag hittade dig via någon Instagram-kompis, tror det var SunnySwede-Victoria och upptäckte att vi är i samma situation! Jag går in i vecka 30 imorgon, blev sjukskriven i maj med kort livmoderhals vilket var väntat eftersom samma hände med min första graviditet. Min son Viggo föddes i vecka 36 för snart 2 år sedan. Allt gick bra även om han fick stanna på sjukhuset i två veckor, första veckan med cpap (dock inte kuvös).
    Jag bor i Bryssel men mina föräldrar har sommarstuga i Yngsjö och vi åker alltid till Kristianstad när vi är där för att shoppa, bästa shoppingstaden i Skåne tycker jag.
    Håller tummarna att våra bebisar håller sig inne några veckor till!

    SvaraRadera