måndag 3 juni 2013

Sista morgonen i lilla huset...

I dag flyttas och städas det sista, och i morgon bitti kommer jag inte längre vakna till den här utsikten från min säng. På ett sätt känns det så klart sjukt sorgligt och tråkigt - för let's face it - är det någon gång man ska bo i Åhus så är det
1) som sjukskriven med order om vila
2) på sommaren

Men oron över att Baby Kenneth har ärvt sin mammas dåliga tålamod och kanske planerar att bryta sig ut tidigare än beräknat gör att jag inte har plats för så mycket nostalgi, utan mest känner att jag vill vara på plats i vårt nya hem så fort som möjligt. Att lägenheten bara är tio minuter från CSK gör ju inte saken sämre, skönt att Tobbe har nära till sjukhuset om jag blir inlagd igen.

Men jag älskar det här stället och det knappa året jag har bott här. Och ingenstans har väl livet gått från ytterlighet till ytterlighet som från sommaren 2012 till sommaren 2013. Men mer om det i ett annat inlägg, nu ska jag dricka kaffe och lukta på syrenerna genom altandörren för sista gången.

1 kommentar:

  1. Tillochmed JAG har ju gillat att du bott där! Ni får satsa på ett sånt boende i framtiden igen, när ni inte behöver tänka på just såna saker :)

    SvaraRadera