torsdag 31 oktober 2013

Kommentarsutmaning!

Hörrni, är det inte dags att den här kommentarsdöden får ett slut? Brukade vi inte skriva mer till varandra förut? Jag vet inte hur många bloggar jag kollar in på varje dag men det är oerhört sällan jag lämnar en kommentar. Så himla tråkigt beteende så jag borde ge mig själv stryk faktiskt. Men nu har jag lovat mig själv att jag under hela november inte ska läsa några bloggar utan att också skriva någonting i kommentarsfältet.

Haka på vettja, det blir asball! Ungefär som när man var liten och gjorde kedjebrev och skickade ett bugg till fem personer och sen fick hela postlådan full och tuggade tills man hade träningsvärk i käkarna. Hur fräsigt som helst. Vi kör hela november, hepp hepp!

36 kommentarer:

 1. Jag är på! Visserligen har jag runt 500 bloggar i min rss-läsare, men jag tänker att jag i alla fall kan kommentera de svenska. Heja heja!

  SvaraRadera
 2. Har precis tänkt samma sak och kommenterade därför en blogg jag läser aktivt igår. Varför är man så anonym när man uppenbarligen uppskattar vissa bloggar egentligen? Man blir ju bara glad av lite feedback!

  SvaraRadera
 3. Tja, nu har jag ju läst ditt inlägg (och jag läser ju alla, alltid), så nu kan jag inte gå härifrån utan att säga tjipp!
  Men november, jag vet inte. Jag ska ju skriva en bok med NaNoWriMo, känns som tillräckligt med utmaning. Fast det du säger är tankeväckande, det är det.

  /Anna

  SvaraRadera
 4. Är det fan inte nåt med hösten som gör en helt sinnesslö? Jag drog en raid här om dagen och kommenterade allt jag läste, det är fint att göra det, och det är så fint att få ju! Wopp wopp!!

  SvaraRadera
 5. Bra skit! Det är så väldigt tråkigt att lägga en hel massa tid och energi och få noll respons. (Eller bara negativ respons. Sådana dagar finns också. Typ idag. Nej, jag är inte bitter.)

  SvaraRadera
 6. Jag är med. Tycker att det är en mycket bra idé.

  SvaraRadera
 7. Hej, du har så rätt man borde skriva mera. Jag vill bara tacka för inlägget om babygym. Köpte ett på blocket till min dotter idag och hon har nästan bosatt sig där. Hon har lekt, ätit, sovit och ler med hela ansiktet:)

  SvaraRadera
 8. Ja! Jag är alltid så himla harig och kommenterar cirka noll gånger av hundra lästa blogginlägg. Av ngn anledning likställer jag det med att ringa myndigheter?!? Vilket känns helt stört, pga bloggare = trevliga, myndigheter = tråkiga.

  Så, nu får det bli ändring. En kommentar om dagen, kanske? Det ska jag väl ändå klara av. De kommer ju vara ungefär lika meningslösa som denna, men alltså, det får fölk leva med.

  SvaraRadera
 9. Jag är med och jag är lika dålig på att kommentera. Särskilt när det kommer upp en sån där ordverifiering som jag aldrig kan tyda vid första försöket ;0)

  Om jag bott i stan och inte hade busskrångel för att behöva ta mig till dig, skulle jag kommit med min coola Majken och hängt med er hur ofta som helst (om jag fått). För jag är ganska rolig & snäll, som Mad säger. Det är bara det att... ja. Kul att du träffar andra tuffa människor i stan nu! Kram! /följer och läser varje litet inlägg och lovar skärpning på kommentarfronten.

  SvaraRadera
 10. Vilken bra idé! Jag är med - och börjar nu. ;-)

  SvaraRadera
 11. Okej, nu har jag lyssnat på dig. Jag har besökt sex stycken bloggar nu under mitt morgonkaffe och jag har skrivit kommentarer i alla sex. Det hade inte hänt utan din uppmaning. Så tack, för det här känns himla bra tycker jag. /Anna J

  SvaraRadera
 12. Mycket bra initiativ, jag är på!

  Mycket bra grej med inspirationslista för novmeber också. Ska genast ut och göra!

  SvaraRadera
 13. God förmiddag :)
  Är också dålig på att kommentera, trots att mina favoritbloggar (din inräknad) får besök ett gäng gånger varje dag..

  Men här är jag. Föräldraledig med tvillingar på 2 månader (födda dagen efter Sigge!), följer därför dig med intresse. Hoppas jag lyckas få i alla fall en föräldraledig att hänga med framöver. Ska bara övervinna det läskiga i att ta mig ut med tvillingarna själv, på annat än promenader.
  Hade det inte varit så långt mellan Halmstad och Kristianstad hade jag gärna hängt med dig och Sigge :)

  SvaraRadera
 14. Tycker även att folk ska bli bättre på att svara på kommentarer. 9 av 10 kommentarer jag lämnar får man inget svar på. Trååååkigt!

  SvaraRadera
 15. håller med, försöker kommentera titt som tätt, men blir lätt att man ej gör om man läser via mob. men visst är det trist! också väldigt trist när man kommenterar hos flera bloggar och aldrig får något gensvar, då tröttnar man ju till slut. men denna utmaning hakar jag på!

  SvaraRadera
 16. Ja! Nu kör vi! Jag försöker att kommentera det mesta jag läser, men det är nog bra att sätta upp en liten regel för sig själv. Man blir ju så himla glad för responsen, känns knäppt när man ser att hundratals människor läst ett inlägg men kanske en enda skrivit något.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Johanna, du är en av de bästa jag vet på att kommentera och det uppskattas så himla himla mycket! <3

   Radera
 17. Hej!
  Läser nästan varje dag och följer även Katta Kvack och Move it Mama.
  Dålig på att kommentera i bloggar, bättre på Instagram och Facebook.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 18. Hittade din blogg via Karins Konstgrepp och fastnade. Så ingen mer anonym läsning av bloggar från nu, kommentera mera!

  SvaraRadera
 19. Ja, in med mer kommentarer! Attans vad mycket roligare bloggandet var när det var mer av den där återkopplingen.

  SvaraRadera
 20. Jag ska också skärpa mig och sluta smygläsa alla bloggar. Vissa är faktiskt värd ett avtryck och ett "Bra jobbat!" Tack för träningsinspirationen!

  SvaraRadera
 21. Här har du en till smygläsare. Har följt din blogg i 2 år nu, tror jag. Ja, i alla fall, jag kom in på din blogg för dessa två år sedan genom att ha googlat på "hårhistoria" eller något liknande, så kom din blogg upp och är fast sedan dess. Mvh inte längre tyst. =)

  SvaraRadera
 22. Det kanske råder bot på, för mig, bloggdöden oxå. Kör jag plankan kan jag köra det här oxå!

  SvaraRadera
 23. Känner mig nästan tjatig då jag kommenterar, det är inte så många andra som gör det i bloggarna som jag läser. Ibland ser det nästan ut som om jag är nån galen stalker.

  SvaraRadera
 24. Bra initiativ, antar utmaningen... :)

  SvaraRadera
 25. Ahmeeguuuu, lätt att jag antar utmaningen!

  SvaraRadera
 26. Jag försöker också men det kommer ju alltid dagar när man bara inte får ur sig något vettigt alls. Då kan jag känna att det är lika bra att hålla tyst.

  SvaraRadera
 27. Oj oj jag kommer aldrig orka. Men jag kan ju iaf skriva en rad här :)

  SvaraRadera
 28. Åh, ja! Jag skäms nästan så dålig ( eller värdelös är nog bättre ordval) på att kommentera. Ändring på ingång! Tack för en härlig blogg; jag kommer att hänga mer här framöver - helt klart!

  SvaraRadera
 29. Oki. Jag hade visst dig bland mina sparade bloggar. Sparar ofta bloggar men är sämre på att läsa de bara.
  Men lovar att kommentera mera! CRAM

  SvaraRadera
 30. Håller med! Jag har inte färre läsare än förr, men kommentarerna är så mycket färre! I blame Instagram! Och jag har blivit sämre på att kommentera jag med, men jag läser så många bloggar att jag inte hinner kommentera allt...

  SvaraRadera
 31. Hittade hit från MetalAnna, och håller helt med dig. Mina kommentarer har gått från i snitt 30 per inlägg till 3 per inlägg på ett par år, trots att jag har lika många läsare nu som då. Fast jag bidrar också till denna kommentarsdöd, så jag ska skärpa mig nu och försöka att i snitt kommentera åtminstone hälften av det jag läser (för jag läser alldeles för mycket för mitt eget bästa..) under november, det är en stor förbättring för mig :)

  SvaraRadera
 32. Ja! Jag är också på! Jag sparar alltid alla inlägg jag vill kommentera på i readern och sen går jag in och kommenterar när jag får tid över. Vilket ofta innebär att jag sitter och kommenterar på två månader gamla inlägg... Ska skärpa mig!

  SvaraRadera