onsdag 27 november 2013

Är det bara jag...

...eller är ni fler som är sugna på att åka till Kina och dra några kineser riktigt jävla hårt i håret!?!

Fy fan. Hann inte trycka på mute eftersom jag hade händerna för ögonen, så nu kommer jag ha det där kaninskriket ringandes i öronen resten av livet.

8 kommentarer:

 1. Jag har bara läst om det (och det räcker känner jag...) men jo, jag följer med.

  SvaraRadera
 2. Helt fruktansvärt! Men dyker det inte upp någon liknande rapport/debatt varje vinter? Pälsmössan, duntäcket, angoratröjan... När ska människan sluta vara så jävla DUM I HUVET liksom?!

  SvaraRadera
 3. Fast egentligen behöver man ju inte ens åka till Kina. Räcker med att åka till de svenska klädjättar som köper in råmaterial samtidigt som de blundar över anledningen bakom det billiga priset. Eller till sig själv som faller för frestelsen att köpa billiga kläder fast man egentligen vet att det inte kan vara tillverkat på ett bra sätt med den prislappen. Gäller ju tyvärr inte bara angora utan även vanliga bomullsplagg.

  SvaraRadera
 4. Usch ja det är fruktansvärt. Jag önskar mig fler granskande journalister i julklapp, tänk allt hemskt som föresgår utan att vi vet om det. :'(

  SvaraRadera
 5. Fruktansvärt. FRUKTANSVÄRT. F.R.U.K.T.A.N.S.V.Ä.R.T. Jag har också de små rara kaninernas skrik i öronen :( Första gången reportaget kom satt jag och ammade (nådde ej att byta eller stänga av) och andra gången var pappan med det lilla barnet och bytte blöja och jag störtade in till dem. Det är så jävla vidrigt.

  SvaraRadera
 6. Jasså det går på tv också? Jag skulle inte klara av det. Har bilden av den stackars kaninen som var i metro är fastbränd på mina näthinnor.

  Snart säljer vi kineshårströjor istället.

  SvaraRadera
 7. Ja, Fy Fan är ordet.
  Hade du tänkt att åka till England och slå någon där, när galna kosjukan började spritts?

  SvaraRadera