måndag 4 november 2013

En novemberhelg i sex bilderLÖRDAG. Efter ett litet vindrutetekniskt missöde på vägen till Malmö lyckades jag i alla fall ta mig fram trots en viss reducering av sikten den sista biten.Vi bytte bil hos Lotta, hämtade upp Nina och körde till mässan som hade megaloppis. Massor av tråkiga kläder och pocketböcker, men några trevliga grejer lyckades vi hitta. Speciellt Nina som hittade en gul kofta med enhörningar på (!). Mycket ledsen att jag inte hittade den först.Sen körde vi till Triangeln och gick vilse i det nya parkeringsgaraget.SÖNDAG. I går körde jag 28 minuter norrut ENSAM MED SIGGAN NÄR HAN VAR VAKEN! Är mycket nöjd med mig själv. Fortsatte med "vad är det värsta som kan hända?"-tänket och kom fram till att han kunde börja skrika så att vi fick stanna längs vägen tills han blivit glad igen och kanske bli sena, men eftersom Josefin har egna barn så borde hon väl fatta läget. Nu blev det inte så, utan han var han vaken i tio minuter och satt och tittade ut, sen sov han tills vi var framme, och samma på vägen hem. WIN! Bara en tidsfråga nu innan jag vågar åka tåg.Här är Josefin! Hon ville gärna behålla Sigge men hennes man tyckte att två barn var lagom, så jag fick ta med honom hem igen. Tur! Vi fick lunch och fika och det var verkligen helt vansinnigt trevligt! Sigge fick även ett par asfräsiga tvättbjörnsbrallor i present, dom kan ni se på Instagram (mirijam_geyerhofer).Och på kvällen gick jag på mitt första Friskis-pass (YEY!), men det kan ni läsa mer om på Move it mama – världens bästa träningsblogg.

6 kommentarer:

 1. Åh vad jag längtar tills min inneboende har flyttat ut ur min kropp och jag får börja träna igen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig, har längtat efter detta hur mycket som helst!

   Radera
 2. Finfin helg och bra jobbat med körningen! Jag har tagit min första ensamma långpromme med selen idag, 2 timmar i skogen hurra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Det känns så pass okej i magen redan alltså, gött! Hurra!

   Radera
 3. Finfin helg. Beundrar dig som åker på loppis med Sigge. Jag blir toktrött efter en timme i den miljö och skulle vara nöjd om jag fixade att ta hand om en kulspetspenna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nej nej, Sigge var inte med till Malmö, jag hade ensamdag där! På loppis måste man ha vassa armbågar och inte riskera sitt barns hälsa när man tränger sig fram mot borden :)

   Radera