onsdag 6 november 2013

När hjärnan inte hänger med...

I morgon ska jag och Sigge på babyrytmik på öppna förskolan med en mamma från föräldragruppen. Alltså – jag VET ju att jag har varit gravid, jag VET ju att jag har fött barn, jag VET ju att jag hängt med den här lilla luddskallen i över tio veckor, men ändå. Så surrealistiskt det känns att se den där noteringen i kalendern.

Babyrytmik på öppna förskolan med en mamma från föräldragruppen.

Ja herregud, livet alltså. Så ball.

3 kommentarer:

  1. Hej, har läst din blogg sen i våras då jag frenetiskt skannade av www efter bloggare som skulle ha barn ung samtidigt som jag. Min bebis kom i slutet på sept och jag kommer lägga ner amningen nu snart pga av en bröstböld (=helvetet). Eftersom jag inte har så många vänner med barn tänkte jag höra om du kan tipsa mig om flaskmatningens dos and donts eller om du orkar berätta hur ni gör? Behöver en matningsguru. Vill typ veta saker som, matar ni efter fasta rutiner el när Sigge visar att han är hungrig? Hur vet man hur mycket man ska ge? Använder ni pulver el färdig? Ska man typ koka en stor kastrull m vatten på morgonen för dagsbehovet? Hur många flaskor vill man ha? Hur gör man när man hår ut? Förlåt för denna utfrågning, chansar här ifall du skulle orka svara. Tack snälla för en underhållande blogg.

    SvaraRadera
  2. Asså, vi ÄLSKADE babyrytmik! Gicka varje i vecka i 2 år!

    SvaraRadera
  3. Maria Gripe skrev att livet består av en räcka händelser, den ena besynnerligare än den andra. Hon hade onekligen en poäng i det.

    SvaraRadera