måndag 23 december 2013

Haha, menar ni allvar?

Förlåt, jag kan inte låta bli att skratta högt för mig själv nu, men trodde folk verkligen PÅ ALLVAR att jag hoppades att rabiessmittade myrslokar skulle slicka på deras julklappar för att de inte grattade mig på födelsedagen? Och därför blev så ledsna att de valde att sluta läsa min blogg?

HÄNDE DETTA VERKLIGEN? Ja tydligen. Gud, orkar inte.

19 kommentarer:

 1. nä det tror jag inte folk trodde på riktigt. men du blev ju sur för att folk inte hade grattat dig och önskade de alla en "ej god jul", vilket faktiskt är lite otrevligt.

  nu undrar jag...om du räknar alla som grattat dig...räkna alla som grattat dig på facebook, via sms, irl, bloggen o annat...hur många har grattat dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev inte sur, jag var ironisk. Stor skillnad. Trodde att delen med myrslokarna skulle få folk att förstå det.

   Radera
 2. Haha, det är skrattretande vad lättkränkta och humorlösa folk är, DE tar åt SIG för att DU skämt-pikade en icke-utpekad anonym massa och INTE dem personligen... som om deras gillande och läsande var så dyrbart och exklusivt att det vore ett straff mot dig från dem att sluta läsa. Hahaha.

  SvaraRadera
 3. ok jag fattar att myrslok-delen var skämt. men nu gömmer du dig bakom att det var ironi. du var ju lite bitter/sårad/ledsen. eller menar du att du inte var det minsta ledsen? varför ens nämna det då?

  SvaraRadera
 4. Det kan ju kallas "skämt"? Man får inte ens skämta om sig själv längre? Ja, jag vet inte. Jag kan ta alla myrslokar som dom nu missar, jag älskar myrslokar!

  SvaraRadera
 5. Räknas tanken?? Tänkte nämligen "måste kommentera å gratta" men bebis och 2 stora systrar kom emellan (för att inte tala om gubbe med lunginflammation) Tyckte myrslok grejen mest var kul ;)
  Så grattis i efterskott å god jul :)

  SvaraRadera
 6. Och jag skäms ihjäl för att jag inte klämde ut ungen på din födelsedag. FÖRLÅT. Mvh fortfarande jättepreggo som svullar skumtomtar.

  SvaraRadera
 7. Ha ha jag väntar definitivt på den där myrsloken! Men grattis i efterskott, jag gillade ju att det var din födelsedag men ibland är man ju lite lat som du vet... :)

  SvaraRadera
 8. Oj vilka lättstötta läsare! Grattis i efterskott och god jul!

  SvaraRadera
 9. Men hur kan folk ta illa upp??? Gillar speciellt kommentaren från hon som var höggravid oxå. Älskar verkligen när folk använder sin graviditet till att det ska vara lite extra synd om dem.

  SvaraRadera
 10. Jösses! Skrattar så det kommer kiss!

  SvaraRadera
 11. Hahaha underbart :-D Vissa lät faktiskt seriöst sura ju! GRATTIS i efterskott och God Jul! :-)

  SvaraRadera
 12. Äh.. Mitt grattis kom inte ens med av någon anledning. Var ju visserligen försenat men ÄNDÅ liksom *hänger läpp*.. Grattis ännu mer i efterskott!

  SvaraRadera
 13. Haha! Nä, jag trodde det inte men tänker att det nog är bäst att säga grattis i efterskott!

  SvaraRadera
 14. Man ska kanske tänka lite på vad man skriver. Det händer ju inte allt för sällan att du själv ta illa upp över det ena och det andra du läser och hör.
  Det låter lite som om du gör en pudel nu och låtsas att det är alla andra det är fel på.

  SvaraRadera
 15. Jag tyckte väl mest att inlägget var lite märkligt (för att komma från dig, men vad vet jag, jag "känner dig" ju bara genom bloggen), men att gratulera ändå kan man väl göra utan att bli lite dumförklarad kanske? Det ÄR ju inte allt lätt att förstå att ett inlägg är menat som ett skämt/ironi.

  SvaraRadera
 16. Fast vänta nu, hur vet vi att de är seriösa då? De kanske var lite skämtsamt vassa, med lite ironi? Vet att jag var det. Det är ju lite risken skämt kan alltid falla platt, åt båda håll liksom.

  SvaraRadera
 17. Kan ha att göra med din attityd, just saying. Jag hade följt dig rätt länge förut och vi hamnade i en diskussion om det här med att skänka pengar när man kanske inte hade råd. Så som jag kände det var din attityd emot mig väldigt ''Men lilla gumman...'' och det gjorde mig väldigt ledsen faktiskt. Och fortfarande gör. Det är liksom bilden jag har av dig nu.

  SvaraRadera
 18. Vad ville du säga med ditt inlägg? Jag slutade att läsa (ville dock gå in och se vad uppföljningen på detta blev), för att jag inte förstår hur kan du ens bli sur för att jag inte säger grattis. Jag trodde att du var glad för dina läsare inte hade någon förväntan på mer än att man just ska tycka att det du skriver är intressant. Men med det bittra inlägget, blev denna bloggen med ens mycket mindre intressant.

  Kristin

  SvaraRadera