söndag 22 december 2013

Ja, kanske lite bitter/sårad/ledsen

Visst, så fort det är helg så dyker ju besöksstatistiken ganska brant nedåt, men av er som varit inne på bloggen sedan jag skrev att jag fyllde år i går har ynka sex (6!) personer grattat mig på födelsedagen.

Till er sex: TACK! Så himla gulligt!

Till er andra 1248 unika besökare har jag ingenting att säga förutom att jag hoppas att era julklappar har blivit slickade på av en rabiessmittad myrslok i tomtens verkstad. Ej god jul.

15 kommentarer:

 1. Jag håller ju precis på att packa in all snö som fallit här för att skicka till dig så du ska få en vit jul och ett vitt födelsedagsfirandeiefterhand, men Posten jobbar så långsamt! Så får jag säga grattis i efterhand då tills dess.
  Men vaknar du upp till en vit omvärld imorgon så vet du var det kommer ifrån, okej?

  SvaraRadera
 2. Förlåt, har legat kräksjuka hela familjen, igen, vi roade oss nämligen så förra helgen med, så den surfning en har orkat med har skett från mobilen och det funkar sådär att kommentera från den.

  Men grattis på födelsedagen och God jul.

  Julafton kommer pga ovan nämda sjuka "firas" ensamma hemma i karantän och antalet julklappar i hushållet är 2 st. Synd att de blivit rabiessmittade då.

  SvaraRadera
 3. Är ganska säker på att jag grattade och gillade på instagram...:) Och klappar kommer jag inte att få några:)

  SvaraRadera
 4. Grattis-i-efterskotts-kram! Hoppas du får en finfin jul :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillade iaf på instagram, men ändå; grattis i efterskott Mirijam och god jul! (Ps Den 6 april blir jag 33.)

  SvaraRadera
 6. Jag tänker inte ta åt mig för jag grattade på Instagram. :) Fast å andra sidan, grattis igen! När jag ändå är igång och skriver här vore det ju dumt att låta bli. ;)

  SvaraRadera
 7. Haha! Jag får inga julklappar i år så jag hade klarat mig även om jag inte grattat. Känns skönt, gånger två!

  SvaraRadera
 8. Grattis i efterskott!
  Hoppas du känner dig mindre bitter/sårad/ledsen och får en god jul!

  SvaraRadera
 9. Grattis så väldigt mycket då! Men oroa dig inte, jag kommer inte att läsa din blogg mer efter detta.

  SvaraRadera
 10. hm. har du inte tak över huvudet nu när minusgraderna börjar närma sig. har du inte en familj och vänner som omringar dig av kärlek? och ingen av dessa har grattat dig förstår jag. och inga lussebullar eller andra smaskigheter nu när det är jul. nä jag förstår att livet känns tungt och bittert då du inte blivit grattad av tusen främmande bloggläsare. jobbigt livet är för dig. grattis i efterhand och god jul.

  SvaraRadera
 11. Grattis i efterskott och en god jul och jag kommer fortsätta läsa så länge du skriver! Jag läser bara i en rss-läsare och är för lat och bekväm för att kommentera i normala fall.

  SvaraRadera
 12. Håller med. Tillhör en av dem som läst din blogg i två år och uppdaterar ständigt din sida. Har alltid gillat dina inlägg för att de är roliga, smarta och intressanta. Att jag inte tryckte på gillaknappen var inte ett statement av slaget: "hmm nu ska jag INTE trycka på gilla knappen för att såra"!. Kommer hädanefter sluta läsa din blogg för att jag som läsare blev ledsen/sårad

  Mvh en höggravid bloggläsare som nu inte längre tänker följa din blogg

  SvaraRadera
 13. Grattis i efterskott! Om du kommer hit får du julgodiset vi inte ätit upp (än).

  SvaraRadera
 14. Grattis i efterskott, jättemycket senare! Jag är en sån där som sparar i Feedly alla inlägg jag vill kommentera på och sen går jag in och kommenterar när jag hinner... vilket ofta är såhär himla mycket senare...
  Kram!

  SvaraRadera