torsdag 16 januari 2014

3 x premiär på en torsdag!

I dag var det en stor dag på många sätt för den minste medlemmen i familjen. För det första var vi på babysim, det var så spännande och kul att han däckade innan vi ens lämnat badhuset och sedan sov som en liten kulting i tre timmar i sträck efteråt. Och nu snackar vi alltså ungen som inte direkt sover på dagtid, och om han gör det så verkligen inte sammanhängande. Tills i dag.

OMNOMNOM!
Sen vaknade han och såg lite extra hungrig ut vid matbordet så då fick det bli majskrokspremiär. Extremt spännande men lite krångligt kan man kanske sammanfatta det. Dock extremt lättsmält i denna flod av dreggel som lillungen producerar nu för tiden.

"KOM IGEN FARSAN, VI LEKER INTE NUDDA GOLV!"
Och efter maten blev det motion för att förbränna lite majskrokskalorier, vi har nämligen fått ärva en hoppgunga av en gammal klasskompis (faktiskt efter den här incidenten, så WIN för oss!) och den var extremt populär! Hade vi inte lyft ur honom pga läggdags så hade han väl stått där hela natten och skuttat och dregglat. Och eftersom hoppgungan är av en lite äldre modell utan någon fancy dörrpostupphängning så har vi skruvat fast en riktig fet ögla i dörrposten så att man lätt kan haka av gungan och istället haka på mina Blocketfyndade TRX-band när jag vill bränna lite egna kalorier, så himla praktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar