torsdag 9 januari 2014

AJM ON FAJJAH!

Herregud vad jag tränar nu! Varje dag faktiskt, ibland till och med TVÅ PASS OM DAGEN! Okej, det hände förvisso endast i går, men ändå, TVÅ PASS!? Och det är så roligt, och så jävla skönt. Ut med den gamla postgravidkroppen och in med den nya starka... ja, kroppen. Jag börjar känna igen mig själv nästan!

Karins fantastiska Facebokgrupp 15 minuter om dagen i 30 dagar är grunden, och sen lägger jag på lite extra bäcken- och magövningar efter hur dagsformen känns, plus någon timme hund- och barnvagnspromenad på det. Heja mig!

I dag var jag hemma hos min nya mammagruppskompis och så skulle vi träna ihop. Det är alltid lite konstigt att hemmaträna ihop med någon man inte riktigt känner tycker jag, men vi la bäbisarna på golvet och plockade fram paddan för att se vad Karin hade att bjuda på i dag. Rumpa. Två videos på åtta respektive sju minuter med titlarna The Beyoncé butt workout och Ass on fire.

Ass on fire. 

Är inte helt säker, men det såg ut som att bäbisarna skrattade åt oss. Sedan släpade jag hem hunden och vagnen i stormen/spöregnet/kastvindarna (bildbevis nedan).
Kommer ej kunna gå i morgon.

3 kommentarer:

  1. Jihaaa, träningspeppen! Du kommer vara i sån grym form alldles snart att du får kämpa för att få träningsvärk! Kram!

    SvaraRadera
  2. Du är så inspirerande!!! <3
    mvh Kakan som inte fattar hur man reggar namn

    SvaraRadera