söndag 5 januari 2014

Hej då, anonym!

Nu har jag bloggat i ganska exakt sju år med möjligheten att kommentera anonymt, men 2014 får bli året där jag ändrar det, jag är trött på snutiga anonyma kommentarer.
Ni är självklart hjärtligt välkomna att kommentera snutigt även i framtiden, men då får ni faktiskt göra det under ert eget namn.

Tog även bort ordverifieringen på försök, lavinen med spam kanske minskar då?

12 kommentarer:

 1. åh jag är fortfarande totalt värdelös på att kommentera. 2014 blir året som jag får bli bättre på det.

  SvaraRadera
 2. Bra där Mimmi!! Hejja hejja...kul fakta...jag kallas oxå för Mimi (ett M)...hehe! Kram på sig

  SvaraRadera
 3. åh jag är fortfarande totalt värdelös på att kommentera. 2014 blir året som jag får bli bättre på det.

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig förstått poängen med att kommentera anonymt på en blogg. Jag vill ju ha en relation med både den som kommenterar hos mig och den jag kommenterar hos. Det kanske hänger i sen jag började blogga och det ju var så man hittade varandra. Det och länklistor typ.

  SvaraRadera
 5. Bra gjort! Jag funderar på att gå samma väg. Det är ytterst sällan anonyma kommentarer för med sig något konstruktivt. Vill man inte skriva ut sitt namn har man antagligen ingenting bra att säga.

  SvaraRadera
 6. men vaaarfor blir jag skruttplutt och inte linnea i Co??

  SvaraRadera
 7. Ordverifiering= Min värsta fiende! Nu kanske jag orkar kommentera oftare!
  /Elin

  SvaraRadera
 8. Förstår inte heller anonyma kommentarer:) Jag har de få gånger jag kommenterat någons blogg alltid varit mig...tror jag:) Bra att verifieringen tagits bort, har skrivit kommentarer som sedan försvunnit eftersom verifieringen inte gått igenom och då har jag inte orkat skriva om! Och min padda verkar inte gilla det heller, ofta tar laddningen av sidan vid verifiering så lång tid så att paddan raderar min kommentar istället:)

  SvaraRadera
 9. Hör till en av dom som många gånger kommenterar anonymt på bloggar som ligger på blogspot (åtminstone, vet ej vilka andra portaler som har likadant kommentarsfält). Detta för att jag oftast läser bloggar via mobilen och det är nånting med dessa kommentarsfält som inte riktigt vill toima med mobilen. Det är fält som kommer upp mitt i rutan när man ska skriva in sitt namn, som inte går att klicka i eller klicka bort så det har blivit anonymt eller ingen kommentar alls. Plus ordverifieringen ovanpå det som också ska krångla ibland. Brukar dock oftast signera mina inlägg längst ner istället, om jag kommer ihåg... Ville bara säga att alla som kommenterar anonymt gör det inte för att skriva något giftigt eller sånt de inte står för.

  SvaraRadera
 10. Klokt! Jag tillåter anonyma kommentarer men har istället granskningen på. En period fick jag sura anonyma kommentarer och är inte den som känner någon skyldighet att bemöta människor som bara vill ställa till med tråkigheter, så de ryker direkt. Småaktighet ska tigas ihjäl om du frågar mig :-)

  SvaraRadera