torsdag 27 februari 2014

Torsdagar, veckans bästa dag!
Post babysim-frissan alltså, det måste väl vara det mest bedårande ni har sett i hela ert liv? Nu är vi trötta och torra, och jag funderar på vad man smörjer in bäbisar med förutom olja (som jag tycker mest lägger sig som en hinna och inte tränger ner)? Har köpt någon Liberokräm som tyvärr känns som något han ska ha på kroppen, men han skulle behöva något för kinderna också, han är ju torr som en barkbåt i ansiktet. 

10 kommentarer:

 1. Jag använder locobase i ansiktet på Anya, den är bäst! Brukar dutta på lite kokosolja när jag får chansen också, också bäst!

  SvaraRadera
 2. Jag har kört med Weledas Weather and Wind Calendula cream, riktigt bra fettkräm och inga nasties i den heller. Fat nu gör jag egen bivaxsalva till dem, det är ännu bättre och roligare.

  SvaraRadera
 3. Har du testat att olja in honom innan du har torkat honom, när han är blöt alltså? Det tycker jag behåller fukten bra!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med om Locobase. Mina två barn har extremt torra kinder och av alla krämer vi testat är locobase överlägsen!

  SvaraRadera
 5. Men frissan är väldigt fin. Jag hade A-kräm till er<<<<<<3

  SvaraRadera
 6. Locobase och kokosolja! Kokosoljan är förövrigt bra till allt! Steka i, torr kropp, torrt hår, gnisslande dörrar och dessutom det överlägset bästa glidmedlet jag någonsin testat!

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Det bästa jag provat är Aloe Vera body butter från Body shop! Bäst till både kropp & ansikte! Huuuur bra som helst!

  SvaraRadera