onsdag 19 mars 2014

Prisa gud osv!

Ni vet väl att man kan kolla om man får tillbaka på skatten redan nu, gå in på Skatteverket och välj Inkomstdeklaration 1 så står det där. Vad gör ni med era skattepengar? Själv ska jag köpa en motorcykel och en ny skötväska. High life.

10 kommentarer:

 1. Buhu blev så fruktansvärt besviken! Har alltid fått massor tillbaka (tack timanställningar) och vad får jag nu? 188 kr... Såatte... Jag får väl köpa en glass eller nåt. Hehe ja är inte alls bitter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh nä vad tråkigt. Jag fick 7500 i kvarskatt lagom till jul för några år sedan, det var riktigt trist!

   Radera
 2. Åka till Legoland med barnen, tänker jag. De senaste åren har jag dock fått betala omkring 2000 så vi får väl se. Legoland blir det oavsett men det skulle ju vara kul med en fet plånbok med på resan. Blev så himla glad när jag läste att du ska köpa motorcykel, funderar på nåt som skulle ge mig samma glädje att köpa till mig själv men kommer inte på nåt, måste fundera på den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får åka ensam till Legoland, haha! Håller tummarna för att du fick massa pengar!

   Radera
 3. Tack för informationen!! Snöslasken känns genast lite mer…lättsmält. Hurra!! (och kul att jag oxå kan kommentera nowadays, hänger ju här lite nu och då så du vete!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men dubbelt hurra för det!

   Radera
 4. Själv får jag vänta till december.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet hur det känns. Har kört mina småjobb via Frilans finans i år för att slippa det.

   Radera
 5. Tack för tips! De senaste åren har jag fått betala tillbaka någon hundralapp varje gång. Kul. Bra grej då att börja plugga, fint med en extra peng tillbaka! Ska nog inte göra något särskilt dock, jag tänker på miljön och får inte plats med så mycket mer här.

  SvaraRadera