tisdag 15 april 2014

Bilder på typ vädret och bäbisen?Kolla in den här lille kundvagnskillen! Så himla förvånad/chockad/peppad över att sitta där och kolla på folk inne på Ica. Lilla stora ungen!Det är något med mamma och hennes energier, det blir alltid lite omslag i vädret när hon kommer. Minns ni förra sommaren, där vi hade strålande sol och 30 grader varmt hela tiden? När hon var här hade vi 13 plusgrader hela veckan. Den här gången är det mer blandat, en dag ser det ut så här...... och den andra så här.Och Sigge, han ser ut så här. I dag hade vi undervattensfotografering på babysimmet och lillsimmar'n var superduktig, längtar tills bilderna kommer! På vår (tvär)gata i stan ser det ut så här. Dte där regnet som morsan släpade med sig har ju gjort att det slagit ut massor senaste dagarna, yey! Loppis loppis, här var det loppis! Har hittat två nya ställen med hjälp av min mammagruppskompis familj, även om min fyndkarma kanske är aningens mättad efter att jag hittade Knubblinglampan. 


Och så den här då, ErgoBabyn som hänger bland jackorna i hallen, redo att tas med ut så fort vi ska någonstans. Perfekt för nyfiken i en strut-Sigge som tycker att vagnen ger för dålig vy över världen. Herrgud så fort han växer, nästa vecka blir han åtta månader?!Aj, mitt hjärta. Hur gulligt?

1 kommentar:

  1. DU kan vara en journalistidol hörru! (Tack för dina fina fina kommentar, blev jätteglad.) Förresten tar du helt magnifika mobilbilder själv. Kram!

    SvaraRadera