tisdag 1 april 2014

Påskpyntarbonanza börjar NU


Såg på Instagram att folk börjat påskpynta, så jag antar att det är fritt fram att gå bananas nu? Ett gäng påskliljor i en gul kruka räcker inte på länga vägar i det Geyerhoferska hemmet. Pollenallergi eller inte - nu ska riset in!

*laddar upp med fjädrar och antihistamin*

4 kommentarer:

 1. Jag är lite seg ibland så i år bar jag upp den sista jultomten på vinden och tog med mig påskriset ner eftersom mamma alltid sagt gå aldrig tomhänt upp eller ner för en trappa. Påsk var det här! //sanna

  SvaraRadera
 2. Jag började för typ en månad sen, vi har haft rätt varmt här och lökar klarar ju nån minusgrad... Köpte en kundvagn full med lökar och murgröna på ikea och planterade ut direkt i 5 stora krukor och en zinkbalja full blev typ 600 kr. Jag älskar högtider och framförallt hönor så jag brukar ha dom här och där hela tiden + kycklingar/ägg/hönor på pinnar i alla krukväxter. Mvh påskgalen -84 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhå, jag vågar inte sätta något på balkongen ifall det fryser ihjäl, men snart så! Har kollat lite på Röda korset efter påskpynt, vill hitta riktigt fräsiga (läs: tacky) grejer men har hittills gått bet tyvärr. Skönt att vi är fler som gillar pynt!

   Radera