söndag 29 juni 2014

Efterlyser toastmaster/-madame-tips!

Våra vänner ska gifta sig och jag och Tobbe har fått den otroliga äran att vara toastmaster/-madame på bröllopet. Vi är skitnervösa, det är ju liksom en av deras viktigaste dagar i livet så det vore ju synd om vi skulle komma och schabbla bort allting.

Själva har vi ganska liten erfarenhet av bröllop, alla våra vänner smiter bara iväg och gifter sig i hemlighet så vi har inte så många egna upplevelser att ta inspiration av, så om ni vill dela med er av era do's and dont's så blir vi jätteglada!

De vill att bröllopet blir "skitroligt, avslappnat och opretentiöst" och de är lite knäppa (på ett bra sätt) - Micke friade till exempel genom att tatuera in frågan på benet och sen fick Jessica komma till tatueringsstudion och själv kryssa i ja eller nej.

Spexiga grejer man kan hitta på under middagen/festen, tips på roliga grejer som ger lite mervärde till hela dagen, sådant man absolut inte ska göra, ja - allt, kommentarsfältet är ert!

7 kommentarer:

 1. Jag var toastmadame på min bästis bröllop förra sommaren och en av de grejer som jag ordnade då och som blev riktigt jäkla asalyckat var gästbokshörnan. Vi köpte en fin bok med svarta, tjocka sidor (tomma of course) där man skulle skriva sin hälsning, men sen fixade vi även en polariodkamera och massa roliga utklädningsgrejer så att man kunde ta en bild och sätta in i gästboken tillsammans med sin lyckoönskning. Vi hade lösmustascher, pussmunnar, tiaror, lakritspipor, hattar och maskar, men man kan ju gå hur bananas som helst. Stor hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! Dom ska faktiskt ha en liknande grej med en polaroidkamera, men det går ju att hitta fler skojiga saker som rekvisita! Bra tips!

   Radera
 2. När jag gifte mig ordnade toastmadamen så att det låg kuvert och papper på borden. Under kvällen fanns möjligheten att skriva en hälsning till oss, lägga i kuvertet och så fick man själv skriva bör det skulle öppnas. Vissa skrev tidsangivelser (om en månad, om ett år) andra skrev händelser (när första snön faller, vid bråk, etc). Väldigt omtyckt av oss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Vad roligt! Det tipset ska jag nog norpa, tack!

   Radera
 3. Vilket fint tatueringsfriande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, väldigt härligt!

   Radera
 4. Fint frieri och fina tips!

  SvaraRadera