fredag 27 juni 2014

Jobba jobba jo-o-bba

Fick sms klockan 06:43 med ett "Morning! Vaken? Har panikjobb åt dig". Fint med redaktörer som fattat det här med att frilansande småbarnsmammor är världens bästa back up när det kört ihop sig – effektiva som få och dessutom vakna och kaffedruckna före klockan sju på morgonen.

Ja okej, förutsatt att det finns någon som kan ta hand om det galna barnet som lärt sig att öppna haspen till barngrinden och gärna vill upptäcka resten av huset grundligt, helst via den branta trappan upp till ovanvåningen, men det fanns det ju i det här fallet.

Och på tal om att jobba, gissa vem som tydigen gjorde så bra ifrån sig som konferencier på Kwanstas 400-årsjubileum att hon fått en förfrågan om att vara konferencier igen på ett annat event? Ledtråd: JAG!

6 kommentarer:

 1. GYMMERS!!! kanns som du har det sa himla bra just nu!

  SvaraRadera
 2. KÄNDISEN! Grattis och yay!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Långt ifrån kändis, men tack, himla roligt!

   Radera
 3. Fan vad gött!

  Men alltså, en hasp? På en barngrind? Vår barngrind kan inte ens min mamma öppna och stänga. Vilket är SÅ DÄR om man vill ha en barnvakt som kan passa barnen utan att de ramlar upp och ned för trapporna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är ett 35-kronors loppisfynd som vi i vår enfald trodde att vi kunde sätta en hasp på så att han inte kan ta sig ut från köket till hallen. Men det kan han tydligen efter bara två veckors inspektion av konstruktionen. Så det är inte så att han ramlar ner för en trappa om han får upp den, han kommer ut i hallen där trappan är. Men då har man (förhoppningsvis) hunnit fånga honom :)

   Radera