måndag 30 juni 2014

Sista bilderna från juni


Lund och Malmö. Mina två närmsta städer och så fina att det skär i hjärtat båda två. I dag gjorde jag och Sigge det här: 1) Hälsade på närgångna ankor i stadsparken i Lund.


2) Kollade på stockrosor och fina små hus i Lund. Får tyvärr inte plantera saker längs med vårt hus (dåligt för fasaden osv), annars hade vi haft stockrosor överallt. Ska komma på ett bra sätt att komma runt det till nästa sommar, typ bygga någon slags bänk med en spaljé de kan luta sig mot eller nåt. Det SKA gå.


Sedan körde vi hem till vårt hus. Blir glad i magen varje gång jag kör den sista biten upp på grusvägen. DET ÄR SÅ FINT!


Tobbe kom hem från jobbet några timmar efter lunch och vi åkte på utflykt till brofästet. Det är alltså Danmark som syns där på andra sidan.


Arty va? Rallarrosor påminner mig så sjukt mycket om Norrland och känns lite som en fattig variant av stockrosen.Chuck och Jönsson var med så klart! Det kanske inte framgår av bilderna men de är gamla som gatan bägge två, så de fick skjuts eftersom långpromenader inte riktigt är deras grej. 

1 kommentar: