torsdag 4 september 2014

Dålig start på dagen

Mår illa när jag ser och lyssnar på Jimmie Åkesson i Gomorron Sverige och han vill få det att låta som att SD är det schyssta partiet i flyktingfrågan. "Ska vi hjälpa 1.6 promille här i Sverige eller ska vi hjälpa miljoner människor på plats?" samtidigt som dom går till val på att skära ner kraftigt på biståndet.

Tio dagar kvar till val, jag hoppas VERKLIGEN att folk tar och skärper till sig innan dess. Förbannade idioter.

5 kommentarer:

 1. Usch ja det är fruktansvärt! Heja FI!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta att jag lägger mig i men FI har ju inte ens lagt fram en budget. Jag kan ge 1000 förslag som är bättre än deras förslag om jag slipper berätta vart vi tar pengarna ifrån. Just saying.

   Radera
 2. Bara för att förtydliga - jag skulle hellre amputera en hand än att rösta på SD. Det gäller även andra partier med skeva åsikter. Måste också säga att jag tycker Anders Borg känns 100x tryggare än stolpskottet Magdalena Andersson som finansminister. Eftersom det verkar bli ett regeringsskifte så får vi bara hoppas att hon inte får den posten.. Tyvärr verkar oppositionen tro att trots attstörre delen av världen är i ekonomisk kris så skulle lilla sverige ignorera det och bara lyckas ändå eftersom vi är oberoende av export och import. Det är ju inte så att sverige klarat sig bättre än de flesta andra..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min förhoppning är att potentiella SD-väljare fattar vilket pack det här gänget här och röstar på några andra istället.

   Radera