fredag 19 september 2014

Det är inte det att jag inte gillar att han är en sån som älskar böcker

Det är bara det att han har tusen böcker men BARA vill att jag ska läsa den här. Hela tiden. Om och om igen.

Om
och
om
igen.

Så trött på den kladdiga masken nu.

8 kommentarer:

 1. Favoriten här (både som app och pappersbok) är Vem bestämmer?. Där uttalas bl.a. den alltid lika bra att kunna-repliken "Dumma unge" (när lilla nallen häller fil på stora nallen). Exempel på folk som kallats dumma unge på sistone: jag, pappan, storebror, troligtvis varenda pedagog på föris, en stol (som Stella slog tån i), en busschaufför, etc etc... Dock inga av kompisarna på föris, så vitt jag vet. Puh!

  SvaraRadera
 2. Torsten älskar också den boken! Jag tkr det är så synd att den inte finns att köpa längre. Nån här som har ett ex till salu?:)

  SvaraRadera
 3. Så himla sen med allting som vanligt, men SUPERGRATTIS till att du har en ny liten bebis i magen!

  SvaraRadera
 4. Jag gömde vissa böcker för Elly när hon var mindre. För att jag tröttnade på dem alltså...

  SvaraRadera
 5. Haha välkommen till småbarnlivet ;-) Jag bävar själv inför detta faktum med vår lilleman. Sambon påpekar att vår kommer bli en synnerligen irriterande sort då jag är en sån som kan se samma film om och om och om igen, samma sak med böcker o serier...

  SvaraRadera
 6. Hahahaha! Igenkänningen är enorm.
  /Mvh Bockarna Bruse femtielva gånger varje kväll

  SvaraRadera
 7. Hahaha! Jag håller med fullständigt, jag är verkligen glad att mitt barn gillar att läsa böcker, men "Historien om någon", "Raska på Alfons Åberg" och "Petter och hans fyra getter" kan vi rabbla i ett kolsvart rum numera. Vi försöker gömma vissa böcker emellanåt för att på så vis kunna läsa annat men på nått jekla vänster så hittar sonen dem alltid! Håll ut, snart får han upp ögonen för någon annan bok (som då kommer bli nya favoriten att läsa ziljoners ggr...)

  SvaraRadera